De cape is terug: zo draag je de trend

Lees ook

Van Celine en Balenciaga tot Christian Dior en Givenchy… op de catwalk van menig modehuis kwam één items telkens terug: de cape.

De cape

Dankzij grote modemerken kom jij chique én comfortabel de winter door. Onder andere Balmain, Celine, Balenciaga, Christian Dior, Givenchy en Gabriela Hearst hebben de oude vertrouwde cape in een nieuw jasje gestoken. Hij werd in vele soorten en maten teruggebracht naar de runway. En het fashion item scoort niet alleen goed op de catwalk, ook op straat wordt de cape nu veel gespot.

Soorten en maten

Hoewel het woord ‘cape’ wellicht nog beelden van superhelden of Roodkapje-achtige looks oproept, is niets minder waar. De mantel komt in vele kleuren en verschillende modellen. Lang, kort, breed smal, zwart of bruin, er is er altijd ééntje die bij je past. In combinatie met grote boots, een statement ketting en een beeldige tas is het een killer van een outfit!

Inspiratie

Nog niet overtuigd? Kijk mee hoe deze dames de cape dragen.

Bron: Marie Claire | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook

gekrompen

Kledingstuk gekrompen in de was? Dit moet je doen!

Technisch gezien, kun je gekrompen kleding niet echt weer 'ontkrimpen', maar je kunt wél de vezels genoeg versoepelen, zodat je het kledingstuk weer terug in vorm kunt rekken. Pak snel pen en papier, want hier komen een aantal tips.
juwelentrends

Deze 5 juwelentrends maken iedere feestlook af

Deze vijf trends gaan we overal zien. Wat is jouw favoriet?