Hier vind je kwalitatief goede content op de buis voor jou én je kinderen

Filmplatform Cinetree

Onder het motto 'Films die langer bijblijven dan dat ze duren', plaatst filmplatform Cinetree pakkende films die niet alleen entertainen, maar ook inspireren en mogelijk activeren. Kwalitatieve content dus, die de professionals achter het platform zijn bijgebleven en, volgens hen, zodoende gedeeld moeten worden.

Cinetree kids

Nu iedereen thuis zit, brengen veel kinderen meer tijd dan normaal achter een beeldscherm door en steeg de vraag naar diezelfde kwalitatieve content voor de jongere generaties. Zodoende besloot het online filmhuis de lancering van Cinetree Kids te vervroegen.

Cinetree Kids zou namelijk dit najaar het licht zien, maar nu al staan films als Ma Vie de Courgette, klassiekers als Ja Zuster, Nee Zuster en Minoes én documentaires online. Deze selectie wordt samen met curators zoals Maan en Dieuwertje Blok gemaakt en elke zaterdag aangevuld.

Cinetree Kids is beschikbaar voor alle Cinetree-leden. Klik hier voor meer informatie.

Beeld: iStock

Laatste nieuws

restaurants

6 Trucjes van restaurants waardoor je meer uitgeeft

Buiten de deur eten is iets wat velen zien als een luxe gelegenheid, en het kan ook nog eens best prijzig zijn. Want met een flesje wijn (of twee,) een voor-, hoofd- en nagerecht én nog wat fooi toe, loopt zo'n avondje dineren al snel flink in de kosten. Maar wist je dat restaurants ook nog eens gebruik maken van kleine trucjes, waardoor jij onbewust nóg meer geld uitgeeft? Je lees ze hieronder.