Microblading zonder pijn, het kan

Normaal gesproken doet microblading pijn. Voor de onbekenden met deze term: microblading is een semi-permanente make-uptechniek waarbij met mesjes pigment in de huid wordt gekrast. Om de pijn tegen te gaan wordt er een verdovende zalf op de wenkbrauwen aangebracht, die je in Nederland alleen op doktersrecept kunt halen. Maar hoe fijn zou het zijn om een pijnloze microblade-ervaring te hebben? Dat kan nu gewoon.

Pijnloos

Microblading is te vergelijken met het zetten van een (micro)tatoeage met semi-permanent resultaat. Na verloop van tijd – zes maanden tot een jaar – vervaagt de kleur. Voor degenen die microblading niet aandurven of kunnen betalen is er nu een goede en betaalbare oplossing. Beautybrand Maybelline brengt een innovatief product op de markt: de Tattoo Brow Ink Pen. De wenkbrauwpen is verkrijgbaar in drie tinten: bruin, rood/bruin en grijs/bruin.

Alternatief

Er is wel één minpunt aan dit product. De wenkbrauwpen is op dit moment alleen verkrijgbaar in Singapore. Er zijn gelukkig vergelijkbare producten op de markt, zoals L’Oreal‘s Micro Tattoo Eyebrow Definer. Beautyvlogster Tina Yong test Maybelline’s wenkbrauwpen hieronder en is enthousiast.

Bron: Marie Claire l Beeld: Getty Images

Laatste nieuws