Half mei presenteert The Gallery Club (IN)VISIBLE

The Gallery Club, een platform voor fotografie, organiseert drie of vier keer per jaar The Gallery Club Weekend. En zo ook half mei. Op zaterdag 11 mei vindt een preview-diner plaats en de dag erna is de tentoonstelling vrij toegankelijk.
Half mei presenteert The Gallery Club (IN)VISIBLE

Locatie

The Gallery Club is in 2015 opgericht en organiseert in binnen- en buitenland tentoonstellingen. Hiervoor werkt het platform samen met zowel Nederlandse als internationale fotograven. De Club is niet aan een specifieke plek verbonden, maar trekt van locatie naar locatie. In het weekend van 11 en 12 mei wordt er geëxposeerd in Magazijn: een in het verleden stoffenmagazijn in de rosse buurt van Amsterdam.

Deze editie

The Gallery Club Weekend start op zaterdagavond met een preview-diner. Tijdens het diner is de groepstentoonstelling (IN)VISIBLE voor het eerst te zien. De tentoonstelling bestaat uit de werken van drie fotografen: Stephan Göttlicher, Natascha Libbert en Roosmarijn Pallandt. In het werk van die drie kunstenaars is het spel tussen aan- en afwezigheid van mens en natuur te zien. Maar tijdens het diner is er ook tijd voor verschillende 'praatjes'. Zo zullen de deelnemende fotograven en de oprichtster van The Gallery Club de avond vullen met artist en gallery talks. Daarnaast heeft dj en muziekproducent Robi Reisinger (bekend als Jazzfunked) een videocompilatie geproduceerd die op een ritmische manier het oeuvre van de fotografen toont.

Aanwezig

Om deel te nemen aan het diner, kun je hier een kaartje kopen. Wil je de tentoonstelling liever overdag aanschouwen? Zondag 12 mei is (IN)VISIBLE tussen 13:00 en 18:00 uur vrij toegankelijk. Klik hier voor meer informatie.

Laatste nieuws