Winactie: toegangskaarten voor World Press Photo Exhibition

Al enige tijd schittert de wereldpremière van World Press Photo Exhibition 2020 in De Nieuwe Kerk in Amsterdam. Dit is de jaarlijkse tentoonstelling van de prestigieuze internationale persfotografie-wedstrijd, en jij kunt er twee toegangskaarten voor winnen!

World Press Photo Exhibition

World Press Photo

Over een tentoonstelling die fotografie en journalistiek samenbrengt kunnen wij niet anders dan razendenthousiast zijn. De foto's zijn niet alleen prachtig, maar vertellen bovendien wereldwijde aangrijpende verhalen die ertoe doen.

Bij binnenkomst die je meteen de winnaar van afgelopen jaar: Straight Voice van de Japanse fotograaf Yasuyoshi Chiba. Naast dit beeld, dat bovenaan dit artikel staat, laat de tentoonstelling nog ruim 150 andere bekroonde foto's en videos van 44 fotografen uit 24 landen zien die verdeeld zijn over verschillende categorieën. Zo zie je tijdens je ronde door de kerk niet alleen beeld van hard nieuws, maar ook pakkende sportfoto's en indrukwekkende plaatjes uit natuur.

Win

Aangezien wij vinden dat deze tentoonstelling absoluut de moeite waar is en jouw een extra uitstapje tijdens je staycation bezorgt, geven wij twee keer twee toegangskaarten weg. Wat je daarvoor moet doen? Stuur een e-mail met je NAW-gegevens naar redactie@elegance.nl onder vermelding van 'World Press Photo' en laat ons weten waarom jij deze prijs moet winnen. Succes!

Win
  • Yasuyoshi Chiba