Op deze manieren kun je de double denim look allemaal stylen

Want ook double denim kan ontzettend veelzijdig zijn!

De double denim look is weer helemaal back in business. Of eigenlijk is hij misschien wel nooit helemaal weggeweest. Maar hoe draag je denim op denim zonder dat het saai wordt? Wij delen een flinke dosis inspiratie voor dit voorjaar.

Denim op denim

Double denim is allang niet meer weg te denken uit de modewereld. Bijna ieder seizoen komt de trend weer naar boven, en weten fashion influencers, celebrities en modeontwerpers hun eigen draai te geven aan deze outfitcombinatie. En wij snappen wel waarom: de look is natuurlijk relatief simpel, maar daardoor kun je hem ook op allerlei manieren stylen! Je hoeft je niet druk te maken over of je items te veel clashen, want bij denim op denim is uniformiteit juist key.

Double denim stylen

Double denim een tikkeltje aan de saaie kant? Dat hoeft absoluut niet! Ook met denim op denim kun je oneindig veel combinaties maken, met verschillende kleuren en verschillende prints.

Natuurlijk kun je kiezen voor een klassieke jeans met een spijkerjasje erboven...

... Maar ook een mini of maxi skirt behoort natuurlijk tot de mogelijkheden!

En gaat het zonnetje schijnen buiten? Kies dan voor een mouwloze of zelfs strapless denim top voor een fashionable zomerlook.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Tin Vcb (@tinvcb)

Printjes en kleuren

Bij denim denken we natuurlijk al snel aan de klassieke blauwe stof, maar er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Integreer bijvoorbeeld denim met een krijtstreep of een funky colorblock patroon in je outfit, zoals hieronder.

Ook leuk: double denim in een ander kleurtje dan het klassieke blauw!

Veelzijdig

Zoals je wel ziet kun je met double denim eigenlijk ontzettend veel kanten op. Of je nou kiest voor een meer laid back look, of besluit je outfit iets meer pit te geven met bijvoorbeeld een strapless top en kitten heels, deze lente zit je met een denim op denim look eigenlijk altijd goed.

Beeld: NL Beeld