Julia Roberts onthult haar geheim om mooi oud te worden

En daar is geen plastische chirurgie aan te pas gekomen.

Ze is bijna geen spat veranderd: Julia Roberts ziet er op 56-jarige leeftijd nog net zo sprankelend uit als toen ze in 1990 in Pretty Woman speelde. Hoe dan?

Geen goede look

Ze blies in oktober 56 kaarsjes uit, maar dat zou je niet zeggen. Julia Roberts lijkt maar niet ouder te worden. En dan is ze ook nog eens een van de weinige Hollywood-sterren die niet onder het mes is gegaan. Eén keer besloot ze botox een kans te geven, maar dat pakte niet goed uit. "Ik keek een paar maanden permanent verrast, het was geen goede look voor me", vertelde ze eens.

Liefde

Maar wat doet de actrice dan wel om er zo goed uit te zien? Weinig, vertelt ze aan Vogue UK. "Mijn ouders hebben beiden hele goede genen", vertelt ze. Maar ook een gelukkig leven leiden is volgens haar belangrijk. "Vaak zeg ik het als grapje, maar ik geloof echt in de liefde van een goede man. Ik geloof dat mijn man van me houdt en om me geeft op een manier waar ik oprecht heel gelukkig van word. En als iemand gelukkig is, maakt het niet uit hoe oud ze zijn."

Wijze woorden

Julia leeft nog steeds volgens de wijze woorden van de Franse actrice Anouk Aimée. "Ze vertelde me eens, jaren geleden toen ik nog heel jong was en niet wist dat ik ooit een rimpel zou hebben: 'Je leeft je gezicht in je leven tot je vijftig bent, en daarna leef je je leven op je gezicht.'" En zo is het maar net.

Bron: Vogue UK | Beeld: NL Beeld