Celebs ruilen massaal hun leren blazers in voor een leren bomber

Au moment staat de leren bomberjack in de spotlights.

Het afgelopen jaar zagen we menig modeliefhebber rondlopen in een leren blazer. Hét mode-item dat helemaal viraal is gegaan. Een leren blazer is natuurlijk ook een musthave in je garderobe. Echter moet het fashionable item nu plaats maken voor een nieuwe variant: de leren bomberjack.

Leren bomberjack

Mening modehuizen pronkte het afgelopen jaar met leren blazers in hun kledingcollectie. Als er een item was dat iedere modeliefhebber dan ook in haar kast had hangen, was het wel dit stijlvolle doch stoere jasje. Zo zagen we onder andere Hailey Bieber en Adam Sandler het fashion item meermaals dragen. Toch lijkt er een einde aan de populariteit van de leren blazer te komen, want au moment staat er een andere variant in de spotlights, namelijk de leren bomber. Celebs ruilen massaal hun leren blazers in voor een nieuw exemplaar: een leren bomberjack.

Modehuizen en celebs

Dat de leren bomberjack een heuse hype is geworden, is duidelijk merkbaar gezien de aanwezigheid op de catwalks van dit najaar. De grootste merken, als Yves Saint Laurent, The Row, Magda Butrym en The Attico namen het jasje allemaal op in hun collectie. Met fans als Hailey Bieber en Rosie Huntington Whiteley is het geen verrassing dat de bomberjack zo enorm populair is geworden. Het jasje geeft een stoere en speelse twist aan je look en kenmerkt zich in zijn veelzijdigheid. Zo is Hailey Bieber regelmatig gespot met het ruimvallende jasje en is het een musthave in haar garderobe geworden.

Zo weet ze de bomberjack een sportieve uitstraling te geven met een een neon oranje sportbroek, een wit T-shirt en een paar sportschoenen…

Hailey Bieber
Beeld: NL Beeld

…Creëert ze een casual look met een stoere jeans…

Hailey Bieber
Beeld: NL Beeld

…En weet ze de leren bomberjack te stijlen met een lavendelkleurige slipdress.

Hailey Bieber
Beeld: NL Beeld

Echter is Hailey niet de enige celeb die de bomberjack in haar garderobe heeft hangen. Ook Emily Ratajkowski weet het jasje te rocken.

Emily Ratajkowski

Verschillende exemplaren

Terwijl veel beroemdheden kiezen voor een oversized look, kiezen Kylie Jenner en Gigi Hadid voor een cropped versie die tot aan de taille is ontworpen en compleet de boxy look vervullen met pofmouwen. Rosie Huntington Whiteley en Sadie Sink omarmen liever de lengte en de ruimte van een oversized exemplaar. Dankzij het brede scala aan deze celebrity-styling kun je je vrouwelijke outfit een stoerder tintje geven of een chique date night-look verzachten. Een veelzijdig fashion item met een ongelooflijk lange levensduur!

Bron: Vogue | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws