FARFETCH biedt in samenwerking met Dolce & Gabbana early acces tot de Flower Power Pre-Spring 2024 damescollectie

De collectie is een eerbetoon aan de moderne, hedendaagse vrouw met een vleugje uit de 60's.

FARFETCH Limited is dé toonaangevende plek voor moderne luxe. En speciaal daarom biedt de luxueuze website in samenwerking met Dolce & Gabbana vanaf vandaag tot 11 december een exclusieve early access tot de Flower Power Pre-Spring 2024 damescollectie op farfetch.com.

Flower Power-collectie

De Dolce & Gabbana Flower Power-collectie is geïnspireerd op de iconische spirit van de jaren 60. Deze collectie bevat de essentie van een vervlogen tijdperk, maar kenmerkt zich door de naadloze, moderne en verfijnde look. Mooie rozen, delicate anemonen en wilde boeketten sieren álles, dus ook de Flower Power-collectie van Dolce & Gabbana. Van satijnen jurken tot prachtige avondjurken, de Flower Power-collectie heeft het allemaal.

Exclusieve kans

De collectie is dan ook een eerbetoon aan de moderne, hedendaagse vrouw met een vleugje uit de jaren 60, waardoor de collectie voor zowel overdag, als ’s avonds geschikt is. En om deze collectie te vieren, mag FARFETCH modeliefhebbers een exclusieve kans bieden om de collectie als eerste te ontdekken en te shoppen.

De collectie is vanaf vandaag tot en met 11 december exclusief verkrijgbaar op farfetch.com. De officiële release van de Dolce & Gabbana Flower Power-collectie is op 12 december.

Beeld: FARFETCH x Dolce & Gabbana

Laatste nieuws