Meghan Markle verschijnt in prachtige monochrome outfit tijdens werkbezoek

De hertogin is niet vies van een ton-sur-ton lookje.

Meghan Markle bracht afgelopen dinsdag een bezoek aan liefdadigheidsinstelling Justice for Girls. Meg schitterde tijdens haar bezoek in een ‘less is more‘-outfit. Gehuld in een wit silky ensemble met een touch of gold als eerbetoon aan haar schoonmoeder wijlen prinses Diana, verscheen ze bij de liefdadigheidsinstelling.

Justice for Girls

Meg bracht afgelopen dinsdag een bezoekje aan Justice for Girls tijdens haar tussenstop in Vancouver. De liefdadigheidsinstelling was dan ook erg blij om de hertogin te mogen ontvangen, zo meldde ze op hun social media-kanalen.

Monochrome outfit

De hertogin paradeerde rond in een prachtige monochrome outfit. Zo combineerde ze de ‘Charmaine‘ zijden broek met wijde pijpen van modemerk Ralph Lauren met een eenvoudige top met lange mouwen. Ze maakte haar look af met prachtige sieraden ter waarde van maar liefst 80.000 dollar. Het statement piece van haar outfit was echter het gouden Cartier horloge om haar pols, welke eerder in bezit was van haar schoonmoeder, wijlen prinses Diana.

Haar lange, donkere lokken waren perfect gestyled in beachy waves, gecombineerd met een subtiel make-up lookje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door What Meghan Wore (@whatmeghanwore)

Reacties

Ook het Instagram-account @whatmeghanwore deelde de silky outfit van de Duchess, waarop veel reacties volgde. “Wit op wit, ik hou ervan. En die broek is prachtig…goals for sure”, schrijft iemand eronder. “Ik hoop dat het de Ralph Lauren broek is. Ik hou van die broeken”, schrijft iemand anders.

Sustainable

Dit was echter niet de eerste keer dat Meg schitterde in de silky broek van Ralph Lauren. Zo droeg ze de broek al eens eerder tijdens haar bezoek aan de Wimbledon women’s finale in 2018.

Bron: NL Beeld

Dat Meg de laatste tijd de show steelt tijdens haar werkbezoeken, is een ding wat zeker is. Zo straalde ze bijvoorbeeld afgelopen september in een prachtige herfstjas tijdens het One805 Live!-concert van Kevin Costner in Californië. Een maand geleden droeg de hertogin nog een betaalbaar statement piece: een off-shoulder top die je gewoon bij de Zara kunt scoren.

Bron: Hello! Magazine | Beeld: Instagram, NL Beeld

Laatste nieuws