Meghan Markle draagt déze betaalbare off-shoulder top

Royals dragen heus niet alleen maar luxe merken, maar zijn af en toe ook fan van een budgetproof merk als de Zara. Meghan Markle – en onze eigen prinsessen Amalia en Alexia trouwens ook – is daar een goed voorbeeld van. De voormalig hertogin werd namelijk gespot in een prachtige off-shoulder blazer, en die scoor je gewoon bij winkels als Zara of Cos.

Chique look

Vorige week sprak Meghan samen met prins Harry in een panel in New York City genaamd de Parents’ Summit: Mental Wellness in the Digital Age, die de Archewell Foundation, de liefdadigheidsorganisatie van het stel, samen met Project Healthy Minds organiseerde voor World Mental Health Day.

Meghan droeg tijdens het evenement een crèmekleurige two piece, bestaande uit een off-the-shoulder blazer van het merk Altuzarra samen met een matchende broek van hetzelfde merk. De look stylede ze af met haar go-to Aquazzura pumps. Het Instagram-account Royal Fashion Police wist de hele look van Meghan te achterhalen.

Off-shoulder trend

De top van Altuzarra is misschien niet de meest budgetproof optie, maar er zijn talloze winkels die een soortgelijke top verkopen. Zo verkoopt Zara een vergelijkbare optie en kun je ook de bij Cos terecht voor een mooie off-shoulder top. Om de look af te maken kun je zelfs een herfstjas à la Meghan scoren.

Meghan verscheen een aantal weken geleden in een prachtige, elegante jas wat precies haar moderne kijk op een klassieke stijl weerspiegelde. Ze koos namelijk voor een capejas – wat veel weg had van het welbekende ponchomodel – met visgraatmotief én een hoge kraag. Met een wat meer golvend silhouet is het een frisse kijk op een oude klassieker – iets waar Meg oog voor heeft, zo is te zien. Met een zwart ceintuur om haar middel vormde ze wat meer taille, waardoor ze elke right spot aantikte. Dus, wil jij erbij lopen als Meghan? Kies dan voor een capejas!

Bron: Who wat wear | Beeld: Instagram, NL Beeld

Laatste nieuws