Dit is de favoriete huidbalsem van Meghan Markle

Als het goed voor Meghan Markle is, dan is het ook goed voor ons.

Meghan Markle heeft een huid om jaloers op te zijn, en zijn we erg benieuwd wat voor producten er in haar badkamer staan. Hoewel we daar waarschijnlijk nooit achter komen, is één product wel bekend: deze betaalbare huidbalsem.

Van Beyonce naar Nicole Kidman

Dat klopt, er is een product waar niet alleen Meghan Markle bij zweert, maar ook celebrities als BeyoncéCharlize Theron en Nicole Kidman zijn fan. Hoewel ze allemaal toegang hebben tot de meest luxe beautyproducten en de beste huidexperts, grijpen ze allemaal naar de Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm. En hier hoef je niet diep voor in de buidel te tasten, want het product is maar 9 dollar (ongeveer 8 euro).

Stralende huid

De goedkope huidbalsem blijft een goed bewaard geheim, maar wij zijn natuurlijk de minste niet. Het product blijkt namelijk wonderen te verrichten door de huid een stralende uitstraling te geven. Daarnaast vormt het een beschermende barrière voor een droge, gebarsten huid en werkt het superhydraterend. Het resultaat: een glowy million dollar face!

En dat het product werkt, laten de celebs ook zien. Zo gaf Beyoncé in een interview met ELLE toe dat ze elke avond haar gezicht insmeert met Aquaphor. En deze huidbalsem zorgde ervoor dat Meghan Markle een prachtige glow had op haar trouwdag.

Daniel Martin, de visagist van Meghan, heeft daarbij ook nog een handige tip: “Voordat je highlighter op doet, kun je het beste eerst highlighten met Aquaphor. Dit geeft je dezelfde textuur, vooral in een foto op de hoge punten van het gezicht.” Wij hebben deze tip alvast genoteerd.

Nog meer goed nieuws: het product is namelijk gewoon te koop in Nederland! Wij trekken vast een sprintje naar de drogist.

Bron: Beau Monde | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws