Meghan Markle steelt de show met haar elegante herfstjas

Modern-klassiek à la Meg.

Prins Harry en Meghan Markle zijn afgelopen weekend gespot tijdens hun bezoek aan het One805 Live!-concert van Kevin Costner in Californië. Dit concert is georganiseerd om geld in te zamelen voor hulpverleners in dat gebied. Het stel was daarbij aanwezig om Costner een speciale prijs te overhandigen voor zijn werk. En bij een public appearance hoort natuurlijk ook een classy herfstoutfit à la Meg, toch? En dat klopt, want ze zag er weer uit om door een ringetje te halen.

Modern-klassieke herfstjas

Meghan verscheen in een prachtige, elegante jas wat precies haar moderne kijk op een klassieke stijl weerspiegelde. Ze koos namelijk voor een capejas – wat veel weg had van het welbekende ponchomodel – met visgraatmotief én een hoge kraag. Met een wat meer golvend silhouet is het een frisse kijk op een oude klassieker – iets waar Meg oog voor heeft, zo is te zien. Met een zwart ceintuur om haar middel vormde ze wat meer taille, waardoor ze elke right spot aantikte.

Haar look stylde ze af met zwarte instappertjes, een nette zwarte broek, haar gouden oorbellen en natuurlijk niet te vergeten; haar gouden Cartier Tank horloge. 'Keep it classy', zou Meg wel gedacht hebben. Elk klein detail zorgde voor de totale look waar iedereen zo over te spreken is. En ook wij zijn onder de indruk van haar modern-klassieke outfit. Chapeau!

Invictus Games looks

Nog niet zo heel lang geleden keerde het stel terug van de Invictus Games in Duitsland. En ook daar straalde Meg in de ene prachtige outfit naar de andere. Zo bleef ze gedurende de dagen in Duitsland erg consistent wat betreft de kleuren: niet te veel, maar tóch chic en verfijnd. Echter, liet ze dat modebeeld op de allerlaatste dag los en verscheen in een prachtige kleurrijke turquoise jurk van het modemerk Cult Gaia. Met de beige pumps van Aquazzura en kleine diamanten oorbellen maakte ze haar look af en verraste ze iedereen met deze opvallende, maar prachtige kledingkeuze.

Bron: Vogue, Harpers Bazaar | Beeld: Instagram, NL Beeld