Trend van het moment: biker boots

Buckle up, want deze stoere schoenen zijn terug van weggeweest.

In de zomer zagen we de combinatie van zoete, zwierige jurken en chunky schoenen – zoals de bekende loafer – al vaak voorbijkomen, en deze trend gaan we ook in de herfst terugzien. De biker boots maken namelijk een opmars, en verwachten we nu al dat hij het seizoen gaat domineren.

Biker boots

Regen, wind, storm en een hoop bladeren op de grond. In de herfst kun je vaak beter de high heels in de kast laten en kiezen voor schoenen waarmee je elke weersvoorspelling de baas bent. Gelukkig kan dat ook stijlvol, want biker boots zijn weer helemaal terug van weggeweest. Wellicht iets hoger en eleganter, maar nog steeds stevig en het perfecte item om je outfit wat meer grunge te geven. De laarzen hebben sinds 2013 een grote update gehad en zijn perfect voor de gure herfstdagen. Fijne bijkomstigheid: je kunt er urenlang op slenteren!

Wat de laars een grote favoriet maakt, is dat-ie elke outfit een nonchalante stoerheid geeft. Of je het nu combineert met een maxi jurk, een korte rok of met een straight denim: het blijft chic en een tikkeltje cool. Met name in combinatie met breisels en zachte kleuren, wat we komend seizoen veel verwachten, zijn de boots perfect om je look een edgy randje te geven.

Benieuwd hoe je hem stijlvol kunt combineren? Scroll dan naar beneden voor wat fijne inspiratie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door TESKE HOFMAN 🍓 (@teskehofman)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JUSTINE VERNIMMEN (@justinevernimmen)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JUSTINE VERNIMMEN (@justinevernimmen)

Of je nu je slag slaat in de winkel of je oude biker boots afstoft: deze trend kun je niet negeren. Gelukkig vind je een hoop verschillende soorten in omloop waardoor je zeker niet hoeft in te leveren op stijl. Zo vind je ze onder andere bij Miu Miu, Free People en Acne Studios, maar ook bij Sacha en H&M. Kortom, voor elke portemonnee en smaak zijn er een paar laarzen te vinden. Buckle up!

Bron: Who What Wear | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws