De zwarte riem is tijdloos, chique en perfect voor komend seizoen

Een onmisbaar accessoire.

Trends komen en gaan, maar wat betreft accessoires zijn er altijd een paar basics die je altijd kunt dragen. Denk maar aan de zwarte riem, die met haar subtiele vormen elke outfit naar een hoger niveau weten te tillen.

Minimalisme

In de zomer 2023 zagen we al veel minimalistische silhouetten, muted kleuren en eenvoudige stijlen, en dat zal in de komende herfst niet anders zijn. Minimalistische items zorgen ervoor dat je look veel luxer oogt, en met behulp van de juiste accessoire leg je de focus op de juiste plekken, zoals bij een zwarte riem.

Zwarte riem

Een zwarte riem is niet alleen functioneel – wanneer je broek te groot is, bijvoorbeeld – maar heeft het ook de kracht om je look naar een hoger niveau te tillen. Vooral als je kiest voor een klassieker model, die je outfit als het ware ‘breekt’

Bij een ton-sur-ton outfit geeft het je outfit net wat meer spice, maar helpt het ook om wijde kleding meer vorm te geven. Ook zorgt het ervoor dat je spijkerbroek net iets chiquer eruitziet. En dat met maar één accessoire!

Geloof je ons niet? Kijk dan naar onderstaande outfits, want die spreken boekdelen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Seidensticker (@kimseidensticker)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Elif (@thatsaleaf)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Brittany Bathgate (@brittanybathgate)

Vraagt je outfit om een edgy accessoire, dan kun je natuurlijk ook twee riemen omdoen, zoals Olivia Marcus. Het benadrukt de taille mooi en maakt je outfit net wat stoerder. We like!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Olivia Marcus (@oliviamarcus)

Sophisticated

Het moge duidelijk zijn, accessoires kunnen je outfit maken of breken. Gelukkig zit je met een zwarte riem altijd goed. Combineer het met andere zwarte accessoires, zoals een haarband of chunky loafers, voor een sophisticated look.

Bron: InStyle | Beeld: NL Beeld, Instagram

Laatste nieuws