Salma Hayek noemt dit het geheim van haar stralende huid

Er komt geen botox aan te pas.

Als je je ooit hebt afgevraagd wat het geheim van Salma Hayek is om haar stralende teint te behouden, dan hoef je niet verder te zoeken. De actrice vertelt namelijk zelf wat haar goed bewaarde beauty secret is. Notitieboekje en pen gereed!

Geen botox

In de podcast Let's Talk Off duiken podcast host Kelly Ripa en Salma Hayek in onderwerpen zoals ouder worden en schoonheidsregimes. Op de vraag of ze ooit botox had gebruikt, reageert de actrice eerlijk: "Geen botox!"

Meditatie

Salma onthuld dat ze gelooft dat de sleutel tot de gezondheid van haar huid eigenlijk meditatie is. "Ik weet wat het is. Vanwege een heleboel dingen in mijn lichaam en gezondheidsproblemen, heb ik op de een of andere vreemde meditatie ontwikkeld die ik blijf ontwikkelen. Ik kan het uren doen omdat ik geen tijd voel, en het is zo leuk.

Ze vervolgt: "Het voelt eigenlijk de energie. Het beweegt en het danst in je, verschillende gevoelens en sensaties. Dus ik doe veel van de frequentiemachines. Soms als ik het doe, zeggen mensen als ik de kamer uitkom: 'Oh mijn god. Je ziet eruit als iemand van twintig'."

Groot verschil

Hoewel het misschien moeilijk voor te stellen is dat zoiets eenvoudigs ervoor zorgt dat de actrice er zo jong uitziet, merkt ze zelf een groot verschil wanneer ze het niet doet. "Als ik het een tijdje niet doe, wat denk je? Het gezicht begint te zakken en alles begint eigenlijk te zakken." Ze voegt eraan toe dat haar man, François-Henri Pinault, de verandering kan opmerken. "Mijn man gelooft er niet in, maar als hij het verschil ziet zal hij zeggen: 'Heb je je yoga gedaan?' Hij zal het niet eens zo noemen", aldus Salma. Wij gaan dit zeker proberen!

Bron: InStyle | Beeld: NL Beeld