Must go: het bekroonde Sani Festival in Sani Resort

Legendes als Sarah Brightman, Bonnie Tyler en UB40 komen samen op de prachtige Sani Hill.

Griekenland biedt meer dan alleen lekker eten, idyllische dorpjes en prachtige stranden. Het Sani Festival in de Griekse regio Chalkidiki keert namelijk terug naar het Sani Resort, en dat mag je als muziekliefhebbers zeker niet missen. Levende legendes en Internationaal geprezen artiesten spelen namelijk op de magische Sani-heuvel, uitkijkend over de Egeïsche Zee. En het programma is om je vingers bij af te likken! 

Stars on the Hill

Met de editie ‘Stars on the Hill – The New Era’ spelen muzieklegendes en internationale sterren deze zomer op een hele bijzondere locatie. De Sani Hill, met zijn majestueuze middeleeuwste toren, is namelijk het decor voor het muziekfestival. Geniet van grote namen zoals Sarah Brightman, Bonnie Tyler & Chris Norman, UB40 feat Ali Campbell en Tom Odell terwijl je uitkijkt op de oneindige zee en een prachtige sterrenhemel. Dat klinkt toch geweldig?

Sani Festival
Beeld: Sani Resort

Sani Resort

Op het schiereiland Kassandra ontpopte het jaarlijkse Sani Festival zich tot een van de meest vooraanstaande culturele evenementen van Griekenland. Naar aanleiding van de 30e editie van vorig jaar ontving Sani Resort de prijs van ‘World’s Leading Cultural Destination Resort’ bij de World Travel Awards 2022. Een titel waar het resort ontzettend trots op is.

Muziek op een bijzondere plek

Al drie decennia lang ondersteunt Sani Festival echte, authentieke kunst en muziek, waarbij het festival streeft naar entertainment en het uitdragen van de visie van Rani Resort. Met prominente artiesten en legendes uit de wereldwijde muziekwereld, is het een bestemming geworden waar liefhebbers voor muziek, cultuur en de Griekse omgeving zeker naartoe willen.

Het Sani festival is van 15 juli tot 26 augustus. Ga voor meer informatie over de artiesten, de bijzondere locatie en de tickets naar de website van Sani festival!

Bron en beeld: Sani Resort 

Laatste nieuws