Dit is de favoriete nagellak van prinses Kate

Deze nagellak shop je gewoon bij de Kruidvat.

Kate Middleton verschijnt altijd tot in de puntjes verzorgd in het openbaar. Goed gelakte nagels kunnen daarbij niet ontbreken. Welke kleur de prinses het liefst draagt op haar nagels? De prinses van Wales houdt het liever bij lichte kleuren, en dan wel van één (betaalbaar!) merk in het bijzonder.

Naturel

Als er één faux pas is binnen de royal family, dan zijn het wel felgekleurde nagels. Een donkerrood, felroze of – o my – een groen lakje? Dat zou niet binnen de koninklijke etiquette passen. En dan hebben we het nog niet eens over nepnagels gehad, die zijn al helemaal uit den boze. Over het algemeen houden prinsessen en koninginnen de regel aan dat er niets boven naturel gaat. Nu heb je naturel en naturel: koningin Elizabeth gebruikt al jaren nagellak in Essie’s iconische kleur Ballet Slipper, een zeer subtiele tint babyroze.

Kate Middleton

Ook de Princess of Wales is fan van Ballet Slipper van Essie, maar dit is niet haar favourite lakje van het merk. Kate draagt vaker de kleur Allure op haar nagels, een iets minder roze, neutral kleur. Ook So Laque No. 28 Rose Lounge van Bourjois zou een favorietje van de prinses zijn. Een mooie bijkomstigheid: zowel de lakjes van Essie als die van Bourjois kosten minder dan een tientje. Wie had gedacht dat het zo betaalbaar zou zijn om nagels zoals die van een royal te hebben.

Bron: Cosmopolitan UK, Beau Monde | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws