Dit is de manier waarop hertogin Kate Middleton haar bh-bandjes verbergt

Er is een handig trucje voor.

Hoewel we enorm dankbaar zijn voor de uitvinding van de bh, kunnen de zichtbare bandjes soms irritatie opleveren. Bij sommige outfits staat het nu eenmaal een stuk chiquer als je die bandjes niet ziet. Iemand bij wie we nooit bh-bandjes spotten, is hertogin Kate Middleton. Wat is haar geheim?

De grote vraag

Vraag jij je ook weleens af hoe het toch kan dat alles bij Kate zo perfect blijft zitten? Wij zeker! De struggle van het verbergen van je bh-bandjes is blijkbaar geen enkele moeite voor de hertogin. Het is dan ook de grote vraag hoe Kate en andere royals dit keer op keer voor elkaar krijgen. Myka Meier, expert in koninklijke stijl en etiquette, vertelt over de geniale oplossing.

Shapewear

Myka vertelt aan Fabulous: “Ondergoed en bh’s worden beschouwd als privé en intieme kleding. Voor royals is het simpelweg niet mogelijk om intieme kleding tentoon te stellen.” Kate Middleton heeft daarom een must have-kledingstuk, onthult de expert. Het gaat om een naadloos en strapless stuk shapewear. “Je kunt ze in bijna elke huidskleur kopen, zodat ze transparant lijken en dus niet zichtbaar zijn”, aldus Myka.

De royal-expert gaf nog een reden waarom je nooit het ondergoed van Kate ziet. Het kan namelijk ook zo zijn dat er een bh in het kledingstuk is genaaid. Daardoor past de onderkleding altijd bij de jurk. “Je wilt dat de aandacht op het prachtig op maat gemaakte en ontworpen kledingstuk ligt en niet op de onderkleding. Het tonen van onderkleding kan een geweldige outfit tenietdoen”, vertelt de expert.

Bron: Fabulous, Marie Claire | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

restaurants

6 Trucjes van restaurants waardoor je meer uitgeeft

Buiten de deur eten is iets wat velen zien als een luxe gelegenheid, en het kan ook nog eens best prijzig zijn. Want met een flesje wijn (of twee,) een voor-, hoofd- en nagerecht én nog wat fooi toe, loopt zo'n avondje dineren al snel flink in de kosten. Maar wist je dat restaurants ook nog eens gebruik maken van kleine trucjes, waardoor jij onbewust nóg meer geld uitgeeft? Je lees ze hieronder.