Zien: dit is de prachtige dochter van Irene Moors

Wat een knapperd!

Irene Moors is een bekend gezicht, maar wist je dat ze een 23-jarige lookalike heeft? En wel haar dochter Rosalie.

Zeldzaam kiekje

Al twintig jaar is Irene Moors gelukkig getrouwd met haar man en grote liefde Barry Kroon. Irene en Barry hebben samen twee kinderen: Rosalie en Tijn. Bij de premiere van de romantische komedie Hart op de juiste plek, waarin Irene een rol heeft, verschenen moeder en dochter samen op de rode loper.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rosalie Kroon (@rosaliekroon)

Irene deelt niet vaak foto’s van haar familie op Instagram, maar twee jaar geleden maakte ze een uitzondering. In 2020 plaatste ze op haar verjaardag tóch een zeldzaam kiekje met haar twee kinderen. Als we hun looks onder de loep leggen, zien we dat Tijn het meeste weg heeft van zijn moeder en dat Rosalie erg veel weg heeft van haar vader.

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Irene Moors (@irene_moors)

Succes

Inmiddels boekt de 23-jarige Rosalie Kroon zelf ook veel succes. Niet in de televisiewereld zoals haar moeder, maar als model. De prachtige Rosalie werkt in opdracht van EvD Agency. Rosalie scoort echter niet alleen op werkgebied, ze scoort in de liefde ook heel wat punten. Ze vormt een setje met voetballer Jelle Duin, die op dit moment bij AGF Kvindefodbold in Denemarken voetbalt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rosalie Kroon (@rosaliekroon)

Schoonzoon

Irene lijkt helemaal in haar nopjes te zijn als het gaat om de relatiekeuze van dochter Rosalie. “Ze hebben het heel fijn samen”, vertelde Irene eerder in een interview. “Jelle is een hele knappe en leuke schoonzoon.”

Bron: Beau Monde | Beeld: Instagram, BrunoPress

Laatste nieuws