Wauw: dochter Katja Schuurman lijkt sprekend op haar moeder

Als twee druppels water!

Lees ook

Sammie Römer, de dochter van Katja Schuurman en Thijs Römer, is geen klein meisje meer. De 11-jarige is al een echte dame en begint met de dag meer op haar moeder te lijken.

Trots

Kleine meisjes worden groot! Er komen een hoop eerste keren voor Sammie aan. Ze mag binnenkort 12 kaarsjes uitblazen en gaat dan naar de middelbare school. Een nieuw hoofdstuk in haar leven. Vader Thijs is trotser dan trots op zijn dochter. Op Instagram deelt hij een vader-dochter momentje met daarbij een zoete boodschap. “Sammie. Bijna 12 jaar oud, bijna naar de middelbare, bijna een volgende stap, bijna altijd vrolijk!” luidt het bijschrift. Maar ondanks dat ze steeds meer haar eigen weg gaat, blijft ze ook altijd zijn kleine meisje. “Voor altijd mijn meisje”, sluit hij af.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Thijs Römer (@thijsromer)

Zo moeder, zo dochter

De jongedame kan op veel complimenten rekenen. “Mooie meid, hangsloten op de deur straks!”, “Prachtig meisje” en “Wat een knapperd!” luidt het in de comments. Maar volgers verbazen zich vooral over hoeveel Sammie op haar moeder lijkt. “Ze lijkt op jullie allebei maar zie echt veel meer van Katja Schuurman in haar gezichtje”, reageert een volger. Een ander merkt op: “Wat lijkt ze op haar moeder!”

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook