Kris Jenner (66) over ouder worden: ‘Je realiseert je dat je niet veel tijd meer hebt’

Je realityster stelt zich kwetsbaarder op dan ooit.

Kris Jenner is een keiharde zakenvrouw. Maar achter de schermen blijkt de moeder van zes een klein hartje te hebben en ook te worstelen met persoonlijke problemen. Zoals ouder worden. “Je realiseert je dat je niet veel tijd meer hebt.”

Heuptransplantatie

In de nieuwe aflevering van de nieuwe Keeping up with the Kardashians, zien we Kris als nooit tevoren. De momager gaat binnenkort onder het mes na pijn in haar heup en is in tranen als ze de kwaaltjes die bij ouder worden horen met haar dochters bespreekt.

“De dokter heeft mijn MRI resultaten gezien en heeft laten weten dat ik zo snel mogelijk een nieuwe heup nodig heb. Ik wil de operatie niet pas over vijf jaar doen… Dan ben ik vijf jaar ouder en is het herstel minder snel. Je herstelt beter als je jonger bent”, vertelt ze. “Het is zo raar…”, vervolgt ze terwijl de tranen over haar wangen biggelen. “… je realiseert je dat je niet veel tijd meer hebt.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kris Jenner (@krisjenner)

Mentale leeftijd

Kris moet eraan wennen dat haar lichaam achteruit gaat. “Ik kan opeens niet alles meer doen wat ik wil. Mijn heup gaat steeds uit de kom, mijn knie is gescheurd, ik heb een ooginfectie waardoor ik niet goed kan zien… Volgens Corey heb ik ook de tv te luid staan, dus ik kan blijkbaar ook niet meer goed horen.”

Kris legt uit dat ze zich nog altijd 40 jaar voelt, maar haar mentale leeftijd niet overeenkomt met de leeftijd van haar lichaam. “Een heuptransplantatie doet me denken aan iemand die veel ouder is dan ik me voel. Ik heb een prachtig leven en zoveel kleinkinderen met wie ik dat leven wil delen.”

Herkenbaarheid

Haar Instagram-volgers herkennen veel van wat ze zegt en zijn dankbaar voor haar eerlijkheid: “Ik heb nog nooit zo’n oprecht gesprek gehoord tussen de Kardashians. Dit is het echte leven.”

Iemand reageert: “Het is raar als je op dit punt van je leven komt en je dit realiseert. Ik snap haar heel goed.” Een ander laat weten: “Ik denk dat velen van ons dit herkennen. Er komt een moment dat je je realiseert dat je aanpassingen moet maken omdat je lichaam verandert.”

Weer een ander steekt haar een hart onder de riem: “Jane Fonda is heeft twee heuptransplantaties gehad. Ze ziet er geweldig uit en is een heel stuk ouder… Ik snap hoe je je voelt, maar je kunt dit!”

Bron: People, Instagram | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws