Winter essential: deze gestreepte trui is dé musthave van de winter

We love it!

Een gestreepte trui is nooit een slecht idee. Sterker nog: iedere vrouw zou er minimaal eentje in haar wintergarderobe moeten hebben. Wij hebben de mooiste voor je verzameld én geven je inspiratie om hem te dragen.

Musthave

Vorig jaar was-ie al razendpopulair, maar dit najaar is de welbekende gestreepte trui van Totême nog steeds onmisbaar. Hij vliegt als warme broodjes over de toonbank, en wij snappen wel waarom. Een gestreepte trui is modieus en tijdloos en kun je bij iedere gelegenheid – chic of casual – dragen. De trui hing voor het eerst in 2019 in de rekken, maar het model met wijde mouwen en hoge neklijn is nog steeds een musthave. Daarom hebben ze ook, naast de crème trui met zwarte strepen en zwarte trui met crème strepen, een derde kleur aan de collectie toegevoegd: beige met bruin. Mooi!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katrin Nedergaard (@katrin_nedergaard)

Gestreepte trui

Goed, dat pareltje van Totême is met €450 natuurlijk wel aan de prijzige kant. Maar gelukkig zijn er genoeg andere merken die óók stiped sweaters in de collectie hebben die net zo mooi zijn. Daarom hebben wij onze favoriete gestreepte truien met een iets fijner prijskaartje voor je op een rij gezet.

Als kers op de taart laten we je ook zien hoe je deze heerlijke truien het beste kunt combineren, zodat jij er deze winter op je meest fashionable bij loopt.

Gestreepte trui + legging + loafers

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door CC ❥ Christine (@cestcc)

Meestal denken we bij een legging aan iets wat lekker is om te dragen, maar het kan ook nog eens super chic zijn als je daar een gestreepte trui met een prachtig paar loafers aan toevoegt. Wil je het nog chiquer maken? Denk dan aan een legging met een voetlus. Toch geen fan van een legging met een voetlus? Ga dan voor de klassieke legging, net zo chic.

Gestreepte trui + wijde broek + sandalen

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MARIE 🪐🌜 (@marievctr)

Ben jij net zo’n fan van comfort als wij? Dan zit je met deze outfit helemaal goed. Een wijde broek met de gestreepte trui, waarbij comfy sandalen je look helemaal afmaken. Heerlijk als je thuiszit, maar ook als je buiten de deur gaat lunchen met een vriendin. En denk je dat sandalen niet gaan werken als het wat kouder wordt? No worries! Voeg er dan gewoon een paar sokken aan toe. De perfecte hybride outfit.

Gestreepte trui + witte top + jeans

Een eenvoudige outfit die toch wat frisheid aan je look geeft. Voeg bij je jeans een witte top en een gestreepte trui toe en voilà! Daar is je simpele, maar toch sophisticated look. En om het af te maken voeg je er bijvoorbeeld een paar witte sneakers onder. Wil je het wat chiquer maken? Voeg er dan een paar hakken aan toe.

Gestreepte trui + jurk + hoge laaarzen

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door chantal alicia (@chantal.pe)

Gestreepte truien hoeven niet per se altijd chic te zijn. Zo kun je ze ook lekker over een andere outfit heen gooien. Denk bijvoorbeeld aan een gebreide jurk met een hoge laarzen, wie zegt dat een gestreepte trui daar niet bij past? Of ga voor een lange blouse jurk met hoge laarzen en een trenchcoat. Ook hier kun je de gestreepte trui overheen gooien, om toch die laid-back look te creëren.

Bron: Who What Wear | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws