Helaas: deze series krijgen geen nieuw seizoen

Er is niets erger dan erachter komen dat je favoriete serie stopt.

Er is niets erger dan erachter komen dat je favoriete serie stopt. Sommige series besluiten er op hun hoogtepunt een eind aan te breien, anderen blijken niet succesvol genoeg en krijgen daarom geen volgend seizoen. Wij hebben ze voor je op een rij gezet, zodat je nog tijd hebt om ze te bingen!

Series die tot een einde komen

Snel nog even bingen, want deze series krijgen helaas geen nieuw seizoen.

Workin’ Moms
Na zeven seizoenen vond CBC Television het wel genoeg en dus eindigt deze show.

Snow Piercer
Het vierde seizoen van de TNT-serie zal de laatste van Snow Piercer zijn.

The Good Fight
The Good Fight gaat al een aantal seizoenen mee, maar de showrunner liet weten dat het de serie niet te lang door wil laten gaan. De serie zal daarom eindigen met seizoen zes.

Riverdale
Sinds 2017 is de hitserie op Netflix te streamen, maar dit jaar moeten we er afscheid van gaan nemen. Het zevende seizoen zal het laatste van Riverdale zijn.

Locke & Key
In april van dit jaar liet Netflix weten dat Locke & Key zal eindigen met het derde seizoen, dat later dit jaar uitkomt.

New Amsterdam
Vier seizoenen konden we genieten van de medische avonturen in ziekenhuis New Amsterdam. Ook een vijfde komt er nog aan, maar daarmee komt de serie wel tot een einde.

Never Have I Ever
De serie die is geïnspireerd op de jeugd van Mindy Kahling komt met een vierde seizoen tot een einde.

Stranger Things
Nog voordat volume twee van het vierde seizoen uitkwam, liet Netflix weten dat Stranger Things met een vijfde seizoen tot een einde zal komen.

Marvelous Mrs. Maisel
Seizoen vier moest nog verschijnen, maar al voordat dat gebeurde liet Prime Video weten dat er een vijfde seizoen aan zou komen. Leuk nieuws, al liet de streamingdienst weten dat dit wel het laatste seizoen van Marvelous Mrs. Maisel zal zijn.

Gecancelde series

Niet alle series zullen een mooi rond einde hebben. Van de volgende series komt ongepland geen nieuw seizoen, waardoor het eindigt met een cliffhanger…

Dynasty
Tijdens het vijfde seizoen van het drama deelden de makers dat er geen zesde zou komen.

Jack Ryan
Na vier seizoenen is het voor fans van Jack Ryan tijd om de serie vaarwel te kussen.

Legends of Tomorrow
De serie ging al zeven seizoenen mee, maar op een achtste hoeven Legends of Tomorrow fans niet te hopen.

Charmed
Een reboot van de legendarische serie Charmed (1998-2006) uit leek een goed idee, maar slaat ieder minder aan dan de originele versie. Na vier seizoenen valt het doek voor Charmed (2018-2022).

Good Sam
Toch niet the next Grey’s Anatomy. Na één seizoen wordt Good Sam, de medische serie met Sophia Bush in de hoofdrol, al gecanceld door CBS.

Made For Love
HBO liet weten dat het tweede seizoen van Made For Love ook meteen de laatste van de serie zal zijn.

Batwoman
En ook Batwoman moet haar cape in de wilgen hangen. Er komt na drie seizoenen geen vierde.

The Time Traveler’s Wife
Na één seizoen besloot HBO de stekker uit de serie met Rose Leslie en Theo James in de hoofdrol te trekken.

Legacies
The Vampire Diaries-spin off Legacies verscheen in 2018, maar had niet helemaal hetzelfde succes als de serie waarop het gebaseerd is. Na vier seizoenen besloot The CW de serie niet te vernieuwen voor een vijfde seizoen.

Why Women Kill
In 2021 liet Paramount+ nog weten dat er een derde seizoen van de serie zou komen. Inmiddels is de filmmaatschappij daarop teruggekomen en liet men weten dat een derde seizoen van Why Women Kill er helaas niet gaat komen.

Bron: Marie Claire, E Online | Beeld: The Good Fight

Laatste nieuws