Eerste duidelijke foto van Harry & Meghans 1-jarige dochter Lilibet

Wat lijkt ze op haar vader!

Lees ook

Het was een beetje teleurstellend toen we tijdens het jubileum van de Queen de kinderen van prins Harry en hertogin Meghan niet te zien kregen. Maar nu worden we voor de eerste verjaardag van Lilibet toch nog op een nieuwe foto getrakteerd. De eerste keer dat we haar écht goed kunnen bewonderen.

Happy birthday, Lili!

Afgelopen zaterdag, op 4 juni, vierde Lilibet Diana Mountbatten-Windsor haar eerste verjaardag. De Sussexjes waren in Engeland vanwege het platina jubileum van Queen Elizabeth en organiseerden een feestje in de tuin van Frogmore Cottage, nog altijd hun officiële optrekje in de UK. Fotograaf Misan Harriman, die eerder ook de zwangerschap van Meghan aankondigde op zijn Instagram-account, was erbij en deelt lieve foto’s van de Jarige Jet.

En dat is best bijzonder, want van baby Lili hadden we tot nu toe alleen een kiekje en profil gezien, waarop ze nog maar een paar maanden oud was. Nu krijgen we eindelijk te zien dat ze de beroemde rode lokken van haar vader heeft meegekregen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Misan Harriman (@misanharriman)

Twee foto’s

“Het was een groot voorrecht om de eerste verjaardag van Lilibet te vieren met mijn familie en die van haar”, schrijft de fotograaf en vriend van de Sussexjes op Instagram. “Met heel veel plezier en schmink!” Op de tweede foto, waarop Meghan haar dochtertje vasthoudt, zien we inderdaad een paar vrolijk geschminkte gezichten. Een kinderfeestje hè, je ontkomt er niet aan.

Royal lookalike

De dochter van prins Harry en Meghan Markle wordt vanwege haar prachtige haar meteen vergeleken met haar vader, maar ook vergelijkingen met broer Archie en met achterneefje August komen veel voorbij. ‘Augie’, de zoon van prinses Eugenie, werd tijdens de jubileumfestiviteiten ook voor het eerst herkenbaar in beeld gebracht en heeft net zulke rode manen als zijn moeder vroeger – van vóór dat kastanjebruine haarverfje.

Een privéjet vol cadeaus

De Sussexjes vlogen zondag weer terug naar hun Californische villa, hun privévliegtuig volgeladen met de cadeautjes die hun dochter heeft gekregen. Zo werden er volgens The Sun een schommel en een houten kinderstoel ingeladen.

Ook met de verjaardagstaart zat het trouwens wel goed. Die werd gebakken door Claire Ptak, de patissier en food stylist die vier jaar geleden ook de bruiloftstaart voor Harry en Meghan maakten. De ex-royals zijn hun favoriete Londense adresjes nog zeker niet vergeten!

Bron: Beau Monde | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook

Kate Middleton en Meghan Markle

Kate Middleton en Meghan Markle zweren bij deze gezichtsolie 

De hertoginnen zijn beiden fervent gebruiker van deze olie.
prinses Beatrix

13 Dingen die je niet wist over prinses Beatrix

Haar hele leven staat onze voormalige koningin al in de schijnwerpers en tóch weet ze veel zaken geheim te houden voor het publiek. Behalve deze dingen...
Maxima

Het geheim van koningin Máxima voor een jonge en stralende huid

Op 50-jarige leeftijd zijn de rimpels bij de koningin nog ver te zoeken..