C’est fantastique: seizoen twee van Emily in Paris staat nu op Netflix

Wij weten wat we vanavond gaan doen!

Emily Cooper (Lily Collins), Mindy Chen (Ashley Park) en Camille (Camille Razat) zijn terug! Het tweede seizoen van Emily in Paris staat sinds vandaag namelijk eindelijk op Netflix. 

Seizoen deux

Qui, qui, eindelijk kunnen we kijken hoe het verder gaat tussen Emily en haar buurman Gabriel (Lucas Bravo). Het eerste seizoen van Emily in Paris liet ons namelijk met beaucoup vraagtekens achter. We zagen dat Emily en Gabriel eindelijk de nacht samen doorbrachten, nadat hij een punt achter zijn relatie met vriendin Camille had gezet. Toch zat een happy end er niet in voor Emily en Gabriel, aangezien hij Parijs achter zich liet en naar Normandië vertrok om zijn eigen restaurant te beginnen.

Althans, dat was le plan. Op het laatste moment besloot Gabriel zijn plannen te wijzigen en alsnog in Parijs te blijven. En ja, dan is daar ook nog Camille die een verzoening wil met haar ex. C’est une catastrophe

Liefde, drama en flamboyante outfits

Net als in seizoen één zullen we in seizoen twee ook weer een hoop amour, drama en jaloersmakende outfits zien. Daarnaast maken maar liefst drie nieuwe – en heel knappe – mannen maken hun intrede in het nieuwe seizoen. Zo zal Jeremy O. Harris een iconische modeontwerper spelen, Lucien Laviscount een vervelende en irritante Brit en is Arnaud Binard de eigenaar van een populaire Saint Tropez-nachtclub.

Ook geeft de trailer ons een glimp van een aantal hele steamy bedscènes én zien we Emily naar een heel zonnige locatie vertrekken met haar vriendinnen. Wij zijn in elk geval helemaal excité om het tweede seizoen van Emily in Paris te bingen!

Bron: Grazia, Netflix | Beeld: Carole Bethuel (Netflix)

Laatste nieuws