Denise Speelman vertegenwoordigt Nederland tijdens Miss Universe verkiezing

Op 29 mei 2021 vindt de 69e editie van de internationale Miss Universe verkiezing plaats in het Seminole Hardrock Hotel in Hollywood, Florida. Daar zullen op een veilige en verantwoorde manier jonge vrouwen uit 69 landen deelnemen aan de grootste Missverkiezing waar wereldwijd 500 miljoen mensen naar kijken. Denise Speelman zal met veel trots en ambitie Nederland vertegenwoordigen.

Mooie projecten

Denise kreeg in 2020 de titel Miss Nederland, maar door de coronacrisis liet de Miss Universe verkiezing nog even op zich wachten. Ze zat in de tussentijd echter niet stil. De beauty heeft zich gestort op catwalktraining, personal training en (re)presentatietraining. Maar ze heeft ook als Miss Nederland en als stylist veel verschillende, mooie projecten mogen doen.

Bijvoorbeeld haar deelname aan het Fashion Art Project van haute couture en fashion designer Monique Collignon. Daarnaast werd ze voor Beau Monde in de vaste make-overrubriek omgetoverd tot Gwen Stefani en showde ze haar gevoel voor humor in de Heel Holland Kakt-kalender van BNNVARA. Ook heeft Denise als stylist een belangrijke rol gekregen in het team van de Miss Nederland Organisatie, waar ze de styling verzorgt voor de Missen en diverse finalisten. Verder zet ze zich als ambassadeur in voor stichting Hulphond Nederland.

Denise is sinds afgelopen najaar ook hét gezicht van cosmeticamerk hannah die met hun “Personal Touch” campagne de belangrijke boodschap willen uitdragen dat je veilig en verantwoord je huidhonger kunt stillen bij de huidcoach middels professionele gezichtsbehandelingen en de befaamde bindweefselmassage.

Belangrijke boodschap

Denise hoopt met haar ervaringen over het herstellen van een eetstoornis een belangrijke boodschap over te brengen als Miss Nederland. Ze wil de wereld informeren over het thema body health & positivity, door een inspiratie voor velen te zijn die met een eetstoornis te maken hebben. Zij is van mening dat mensen met een eetstoornis het beste geholpen kunnen worden door ervaringsdeskundigen. Daarom is zij sinds kort als ervaringsdeskundige verbonden aan Stichting Leontienhuis om mensen te helpen met het herstellen en vooral het overwinnen van een eetstoornis.

Miss Nederland 2021

Ondertussen gaat de zoektocht naar Miss Nederland 2021 ook gewoon door. De casting zal op de Dag van de Arbeid plaatsvinden. De Miss Nederland Organisatie ontvangt na een uitvoerige selectie 50 jonge, ambitieuze vrouwen die zich veilig en verantwoord voor de jury zullen presenteren door middel van verschillende catwalkrondes en interviews.

Denise zal samen met haar collega-Missen van voorgaande jaren zoals Zoey Ivory van der Koelen, Nicky Opheij, Sharon Pieksma, Rahima Dirkse, Jacqueline Steenbeek en Nathalie den Dekker plaatsnemen in de jury. Zij zullen uiteindelijk 10 nieuwe finalisten selecteren die kans maken om Miss Nederland 2021 te worden.

Bron: Hannah, Miss Nederland, Grazia | Beeld: Hannah, Miss Nederland

Laatste nieuws