Michelle Obama reageert op het onthullende interview van Meghan en Harry met Oprah

De voormalig First Lady heeft een belangrijke boodschap voor de Sussex'jes.

Michelle Obama interview

Na Queen Elizabeth en prins William heeft Michelle Obama ook gereageerd op het onthullende interview van Meghan Markle en prins Harry met Oprah Winfrey. Voor de Sussex'jes heeft de voormalig First Lady een belangrijke boodschap.

Importance of family

Ze is dan al een tijdje geen First Lady meer, maar Michelle Obama zit zeker niet stil – ook niet in pandemietijden. Zo verscheen haar kookserie Waffles + Mochi gisteren op Netflix. Michelle sprak ter ere van de release met Access en ook de uitspraken van Meghan Markle en prins Harry over het Britse koningshuis kwamen toen ter sprake.

In het interview sprak Michelle haar beste wensen uit naar haar vriendin Meghan en haar man Harry. 'Als ik nadenk over wat ze nu doormaken, denk ik aan het belang van familie en bid ik dat er op een bepaald moment vergeving is en dat er duidelijkheid, liefde en vastberadenheid is. Er is niets belangrijker dan familie.'

Racisme

In een ander interview met NBC News sprak Michelle zich ook nog uit over de racistische aantijgingen aan het adres van de Britse royals. Het gesprek dat prins Harry met een senior royal had over Archies huidskleur noemde Michelle ‘hartverscheurend’, maar ‘niet verrassend’.

'Zoals ik al eerder zei, is racisme in deze wereld geen nieuw concept voor mensen van kleur', stelt Michelle. 'Het was geen complete verrassing om Meghans gevoelens hierover te horen. Ik vond het hartverscheurend.'

Personality
  • Marie Claire
  • BrunoPress