Make-up tips van Meghan Markle

Aha!

Make-up tips van Meghan Markle

Je eigen make-up doen als koningin of prinses? Het is niet meteen het eerste waar je aan denkt bij de royals, maar toch heeft Meghan Markle altijd haar eigen make-up gedaan en dít zijn haar beste tips voor een stralende huid.

1. Primer

Meghan is enorm fan van de Laura Mercier's Illuminating Primer. "Ik draag geen foundation behalve als ik moet filmen. Dus deze primer is het enige, naast een moisturizer, wat ik elke dag op mijn gezicht smeer. Het is niet glanzend, maar echte verlichting voor je huid", vertelde de hertogin aan Beauty Banter.

2. Concealer

Meghan haar favoriete beautyproduct is de YSL Touch Eclat Concealer. Volgens de hertogin blend de concealer perfect op de huid. "Als je meer dan 17 uren hebt gewerkt, met niks anders dan deze concealer op je gezicht, zie je er alsnog redelijk 'wakker' uit", vertelde Meghan.

3. Caudalie producten

Eén van Meghan haar favoriete gezichtsbehandelingproducten zijn de Caudalie producten. Daarom was de Miraj Hammam Spa ook één van haar favoriete plekjes in Toronto om naar toe te gaan. De spa gebruikt namelijk alleen maar Caudalie producten.

4. Kate's kliniek

"Ik ging jarenlang naar Kate's kliniek in LA voor gezichtbehandelingen, en toen ik verhuisde ben ik de producten van Kate blijven gebruiken om de glans in mijn gezicht te behouden." Meghan's favoriet is de Kate Somerville Quench Hydrating Face Serum.

Bron: Beauty Banter | Beeld: NL Beeld