Zo breng je je huis in feeststemming

Het najaar is in volle gang en dat betekent dat de dagen steeds korter worden en we verlangen naar een knus thuisgevoel. Hoe je die gezelligheid creëert? Met de juiste accessoires en bloemen in warme en rijke kleuren.

bloomon kerst

Floral Moods

December nadert en aangezien wij zo lang mogelijk willen genieten van de gezellige sfeer die de aanloop naar die maand met zich meebrengt, fleuren we ons huis maar wat graag op met items, zoals boeketten, in een winters jasje.

bloomon speelt op dat verlangen in. De online bloemist vult zijn webshop namelijk aan met fraaie kerstdesigns. Waar je aan moet denken? Iconische verse boeketten, een artistiek Atelier-boeket én, extra leuk, een speciale kersteditie van de Flowergram en Flowerstone. Ideale pronkstukken voor op de (kerst)tafel, of om iemand mee te verrassen.

Kerstvaas

Wil je de look van je boeket helemaal compleet maken? Bestel dan de exclusieve​ kerstvaas. Deze mooie vaas met ribstructuur heeft een feestelijke design en laat je boeket nog beter uitkomen. Hij verschijnt in drie verschillende formaten en in de kleuren beige, blush en smoked brown. Wij kunnen niet wachten...

Vanaf maandag 16 november zijn de boeketten en vazen te bestellen, dus houd de webshop van bloomon in de gaten.