Zomers shopadres: Chanels boetiek in Saint-Tropez

Al ruim tien zomerseizoenen lang opent Chanel ieder jaar de deuren van haar zomerse boetiek in hartje Saint-Tropez. Ieder jaar wordt het interieur in een nieuw jasje gestoken. Benieuwd welke stijl en kleuren je dit seizoen kunt verwachten?

Chanel zomerboetiek

Zomerboetiek

Wie dit jaar van plan is een bezoek te brengen aan Saint-Tropez om daar, aan de kust, te luieren in de Zuid-Franse zon en te wandelen door de stad, mag een bezoek aan Chanels zomerboetiek niet overslaan. Al tien jaar lang opent het Franse modehuis iedere zomer de deuren van een winkel waar je ondergedompeld wordt in de sfeer van het label.

Elk seizoen wordt de boetiek echter anders ingericht. Dit jaar worden de kenmerkende kleuren wit, zwart en beige vergezeld door verschillende tinten roze, van nude tot fel.

Aanbod

Bij binnenkomst loop je meteen tegen de sectie van zonnebrillen, parfums cosmetica aan en vind je aan de andere kant een lounge en hebberigmakende accessoires uit de zomercollectie. Wandel je verder door de boetiek dan word je omarmd door een rijk aanbod aan kleding, schoenen, tassen en kleiner lederwaar.

Last but not least: de tuin. Het buitenverblijf bezorgt je hoe dan ook een zomers gevoel door het zwembad, palmbomen en groen. Mediterraans alom.

De zomerboetiek is gehuisvest aan Avenue du Général Leclerc en blijft open tot 25 oktober.