Trendreport accessoires: halsdoek, tailleriem en bucketbag

Omdat het vanuit huis een stuk lastiger te ontdekken is welke trends du moment het straatbeeld bepalen, tipt Elegance verschillende accessoires waar modeland deze zomer massaal voor valt. Vandaag: de halsdoek, tailleriem en bucketbag.

Trendreport accessoires

Halsdoek

Naast het feit dat een shawl verfijnd en feminien staat, houdt-ie je ook warm. En dat is geen overbodige luxe, gezien het wisselvallige voorjaarsweer dat Nederland kent. Tip: ga voor een zijden exemplaar met bonte kleuren en speels dessin voor veel (lees: jarenlang) draagplezier.

Tailleriem

Een mode-item met een dubbelfunctie, want hij kan voor praktische doeleinden worden ingezet (het ophouden van een kledingstuk), maar ook ter decoratie. Brede varianten met opvallende, veelal goudkleurige, gespen zijn alom tegenwoordig en doen het goed over een blazer, jurk of jas.

Bucketbag

Van XXL-exemplaren tot stuks die zijn geïnspireerd op verfblikken of bloemenvelden vol madeliefjes… Tijdens de internationale modeweken zijn zo’n beetje alle denkbare varianten de revue gepasseerd. En we vinden ze allemaal even leuk.

Mode
  • Jason Lloyd-Evans