Actrice lanceert ‘modieuze’ Sauvignon Blanc

Als Carrie Bradshaw in Sex And The City nipt ze liever aan een Cosmo, maar in het échte leven verkiest Sarah Jessica Parker wijn boven cocktails. En om deze liefde te eren, brengt Parker binnenkort haar eigen Sauvignon Blanc op de markt.

Voor deze samenwerking sloeg de actrice slash ondernemer, die al een succesvol schoen- en geurimperium heeft, voor de tweede keer de handen ineen met het Nieuw-Zeelandse wijnlabel Invino. Op Instagram schrijft de actrice het volgde bij haar post: ‘De eerste proefmonsters uit de beroemde Sauvignon Blanc Marlborough-regio in Nieuw-Zeeland zijn in New York gearriveerd. De kurk is eraf en ik ben zowaar nog enthousiaster geworden over de wereldwijde lancering in september’. Dat klinkt veelbelovend…

https://www.instagram.com/p/B0irD5pFNmy/?utm_source=ig_embed

De wijn

Parker’s samenwerking met Invivo zal deze zomer van start gaan en focust zich op Sauvignon Blanc en rosé. In het voorjaar van 2020 zal de wijncollectie worden uitgebreid met een rosé uit Zuid-Frankrijk.

Bron: Marie Claire

Laatste nieuws

taken

Met deze vier taken zou je iedere werkdag moeten beginnen

Je begint de dag vroeg, om vervolgens tot de lunch te verdwalen in je mailbox en niks van je to do-list af te hebben. Herkenbaar? Begin je werkdag met deze vier taken en je zult de rest van de dag een stuk productiever zijn.