Nieuwe welness-trend: plant bathing

Het concept plant bathing  waarbij je jezelf met veel planten omringt om tot rust te komen, komt oorspronkelijk uit Japan. Kamerhortensia’s zijn dé ideale planten om hiervoor te gebruiken en dit is waarom. 

Positieve invloed

Kamerhortensia’s zijn om te beginnen erg goed voor je gezondheid tijdens de wintermaanden. Zo kunnen de planten de lage luchtvochtigheid in huis tijdens deze periode verbeteren. Dit doen ze door het water uit hun wortels door de bladeren af te geven aan de lucht. Daarbij ‘drinken’ kamerhortensia’s veel, waardoor er veel water wordt verdampt. Ook geven hortensia’s in pastelkleuren een rustgevende uitstraling en bezorgen ze je, in combinatie met een divers interieur, een open-mind

 

 

Laatste nieuws

restaurants

6 Trucjes van restaurants waardoor je meer uitgeeft

Buiten de deur eten is iets wat velen zien als een luxe gelegenheid, en het kan ook nog eens best prijzig zijn. Want met een flesje wijn (of twee,) een voor-, hoofd- en nagerecht én nog wat fooi toe, loopt zo'n avondje dineren al snel flink in de kosten. Maar wist je dat restaurants ook nog eens gebruik maken van kleine trucjes, waardoor jij onbewust nóg meer geld uitgeeft? Je lees ze hieronder.