H&M gaat samenwerking aan met Giambattista Valli

Sinds 2004 gaat de Zweedse modeketen H&M jaarlijks een samenwerking aan met een wereldberoemde modeontwerper. Dit jaar was het de eer aan Giambattista Valli.

H&M gaat samenwerking aan met Giambattista Valli

Cannes

Aanstaande donderdag is het zover: de nieuwe designercollectie van H&M in samenwerking met Giambattista Valli ligt dan wereldwijd in de winkel. Het was dit jaar de beurt aan de Italiaanse ontwerper die bekend staat om zijn gigantische tule jurken, bloemen en ruches. De Italiaan maakte de samenwerking bekend tijdens de afgelopen editie van Cannes Film Festival. Alle items uit de collectie zijn al een tijdje te bewonderen op de website van de modeketen.

Rome

De beelden voor de campagne zijn geschoten in de geboortestad van de ontwerper: Rome. In dezelfde stad werd op 25 oktober ook de lancering grootst gevierd met een show én een feest. De locatie van de show was wel erg spectaculair: Palazzo Doria Pamphilj. Dit is een groot kunstmuseum in de Italiaanse hoofdstad. Omdat we niet kunnen wachten tot donderdag, zetten we nu alvast onze favorieten uit de collectie op een rij. Wees er snel bij, want de samenwerkingen zijn ieder jaar weer in no time uitverkocht.

Chiffon jurk met kant, €200

Luchtige blouse met volants, €80 

Kleine shawl van zijdelamé, €40