Duurzame traiteur in Amsterdam-Oost laat je watertanden

Potagie, de eerste 'groene' traiteur, is vanaf vandaag geopend in onze hoofdstad (Mauritskade 111). Eigenaren Maannah Mijer en Irene Voordouw bieden hier de zalige salades, ravioli, taartjes en nog veel meer lekkers.

Duurzame traiteur in Amsterdam-Oost laat je watertanden
Potagie, de eerste 'groene' traiteur, is vanaf vandaag geopend in onze hoofdstad (Mauritskade 111). Eigenaren Maannah Mijer en Irene Voordouw bieden hier de zalige salades, ravioli, taartjes en nog veel meer lekkers. 

Toprestaurants

De twee vrouwen leerden elkaar kennen in 2014 in de keuken van restaurant Fa. Speijkervet, waarbij ze elkaar vonden in hun liefde voor lokale producten. Na beide een paar jaar ervaring te hebben opgedaan in de keukens van verschillende restaurants, slaan ze nu wederom de handen ineen.

Potagie

Het woord potagie komt uit de Middeleeuwen en was toentertijd de dagelijkse kost in elk huishouden. Bij Potagie worden daarom elke dag voordelig geprijsde potagie-maaltijden geserveerd, die passen bij het seizoen én zijn gemaakt van seizoensproducten en buitenbeentjes, om zo voedselverspilling tegen te gaan. Benieuwd? De traiteurszaak is van dinsdag tot en met zaterdag geopend.

Klik hier voor meer informatie.
thumbnail_IMG_0146