Trend du moment: zilveren sneakers

Deze eye catchers zijn het nu helemaal.

Je kunt er niet omheen: sneakers met a touch of silver. Deze eye catchers pronken aan de voet van menig fashion liefhebber en wij snappen wel waarom!

Space sneakers

Move over, witte sneaker! De zilveren sportschoen is het helemaal deze zomer. Het liefst in een hardloop-jasje of dad shoe model. Komt-ie je bekend voor? Dan zou goed kunnen. Want in de 00’s waren de space-sneakers, zoals sommigen ze noemen, een grote trend. Ruim twintig jaar later zijn ze terug. En hoe!

Favorieten

Waar de sneaker aan “moet” voldoen? Het liefst zit er mesh in verwerkt en is de zool lekker dik. En natuurlijk mag de kleur zilver niet ontbreken, als het even kan gecombineerd met andere basic kleuren als wit, grijs en zwart. Het V2K Run model van Nike is een favoriet onder modekenners, en ook de Asics Gel Kayano vliegt als warme broodjes over de toonbank. De New Balance 1906R is een nieuwer model, maar nu al all over Instagram. Komen ze:

Van kantoor naar de club

Het mooiste van deze sneakers? Je draagt ze waar je wil, wanneer je wil, want ze passen overal bij. Of het nu over een wit jurkje is, met een pantalon en blazer, of gecombineerd met een stoere jeans. Of het nou naar de club is, naar kantoor, of voor een wandeling. Daar houden we van!

Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws