Moederdag is on it's way: zó verras je jouw moeder dit jaar

Wij helpen je een handje!

Op 12 mei is het weer zo ver: Moederdag! De dag waarop we aan alle moederfiguren in ons leven kunnen laten weten hoe blij we met hen zijn, bijvoorbeeld door een dikke knuffel, een bloemetje of een mooi cadeau. Weet jij nog niet welke verrassing je dit jaar aan jouw moeder gaat geven? Wij doen een aantal leuke suggesties. Van leuke dagjes uit tot prachtige sieraden, met déze cadeautjes is jouw mama ongetwijfeld hartstikke blij.

Gouden sieraden

Als er één cadeau is dat jouw moeder lang bij zich zal dragen, dan zijn het wel mooie, gouden sieraden. Zeker wanneer je kiest voor sieraden van goede kwaliteit, kan ze er ontzettend lang van genieten. Of je nou kiest voor een mooie ring, een elegante armband of sprankelende oorbellen: van nieuwe sieraden wordt iedereen blij. En, het leukste van allemaal? Iedere keer wanneer jouw moeder de sieraden draagt, zal ze weer eventjes aan jou moeten denken!

Sieradenmerk TOV Essentials heeft een ontzettend uitgebreid aanbod aan gouden sieraden. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje tussen hun gouden oorbellen, van prachtige hoops en hangers tot 14 karaat gouden studs.

Oorbellen uitgelicht: Pavé Zirkonia Ronde Oorsteker

In de collectie van TOV Essentials vind je bijvoorbeeld de Pavé Zirkonia Ronde Oorstekers. Deze prachtige subtiele studs zijn uiteraard gemaakt van massief 14-karaat goud, en ze zijn gedecoreerd met prachtige subtiele Zirkonia steentjes. De oorstekers hebben een pavézetting, wat betekent dat de steentjes dicht tegen elkaar aan zijn geplaatst waardoor ze een stralende en luxe uitstraling hebben. Met dit cadeau zet je jouw moeder echt helemaal in de schijnwerpers!

Pavé Zirkonia Ronde Oorstekers Pavé Zirkonia Ronde Oorstekers Pavé Zirkonia Ronde Oorstekers

Dagje weg

Een Moederdagcadeau hoeft natuurlijk niet een fysiek cadeau te zijn. Een belevenis of een dagje uit is ook een ontzettend leuke manier om jouw moeder te verrassen. Organiseer bijvoorbeeld een filmavondje thuis! Kies haar favoriete film uit en zet allerlei hapjes en drankjes klaar klaar, en je kunt heerlijk genieten van echte quality time samen.

Ook gezellig: neem je mama eens een dagje mee winkelen in een leuke stad! Heerlijk struinen door de straatjes, kijken in leuke winkeltjes en tussendoor even ontspannen op het terras: de ultieme moeder-dochter dag. Extra leuk om voor een stad te kiezen waar jullie allebei nog nooit geweest zijn, zodat je echt samen op ontdekkingstocht kunt gaan.

Wil je haar even helemaal in de watten leggen? Verras jouw moeder met een dagje sauna! Je kunt natuurlijk een wellness cadeaubon kopen of, nog beter, een leuk dagje uit plannen. Een ontzettend leuke ervaring die jullie band ongetwijfeld nog hechter maakt. Geniet samen van een heerlijke massage, gezichtsbehandeling of manicure.

Persoonlijk cadeau

Kun je het perfecte cadeau niet vinden in de winkels? Maak het dan gewoon zelf! Schrijf bijvoorbeeld een persoonlijk kaartje waarin je aan je mama vertelt hoeveel ze voor jou betekent. Voor een extra persoonlijke touch kun je de voorkant van de kaart ook personaliseren met een leuke foto.

De echte creatievelingen onder ons kunnen er ook voor kiezen om een compleet fotoboek in elkaar te zetten! Een fotoboek is de perfecte manier om al jullie mooie herinnering vast te leggen en te delen. Van verjaardagen tot vakanties en dagjes weg, elk kiekje vertelt een eigen verhaal. Enne, het is ook nog eens hartstikke leuk om te maken! Een middagje knippen en plakken, et voilà: je hebt het perfecte Moederdagcadeau.

Beeld: Adobe Stock