Let’s go shopping: 3 grote trends voor de lente

Nieuw seizoen, nieuwe trends.

Heb jij ook zin om je hele garderobe nieuw leven in te blazen nu het lente is? Wij wel. Dit zijn drie van onze favoriete trends voor het komende seizoen.

See through

Een lastige trend, want we gaan liever niet met zichtbaar ondergoed over straat. De transparante trend wordt veel gezien als jurk en blouse, maar Carven toont wat ons betreft een mooi en draagbaar alternatief. De transparante rok met daarover een lange jas, trui of vest. Je showt je benen, maar houdt de rest bedekt.

Ruitjes

Ruiten alleen voorbestemd voor de herfst en winter? Welnee, je draagt ze lekker door in het nieuwe seizoen. Weliswaar in zachtere tint en lichtere stof, maar deze outfit laat zien dat het gezellige motief het ook prima doet als de zon schijnt. Wij zijn fan!

Working woman

Mantelpak, broekpak of midirok met bijpassende blouse: de workwear look is veel gezien op de catwalk. Kies voor ton-sur-ton kleuren, makkelijke schoenen en onverwachte accessoires, zoals een XL tas of leren jack over je colbert.

Out with the old…

… in with the new. Een nieuw seizoen is het perfecte moment om je kledingkast eens goed onder de loep te nemen. Wat hangt al jaren onaangeraakt in je garderobe? Waar hangen na vier seizoenen nog steeds kaartjes aan? Welk item zeg je al maanden te gaan dragen, maar wordt toch steeds overgeslagen?

Wees eerlijk tegen jezelf en neem afscheid van deze items. Geef ze aan vriendinnen, breng ze naar een goed doel of verkoop ze om van de opbrengst weer wat nieuws voor jezelf te kopen. Je zult merken dat een opgeruimde kast voor een opgeruimd hoofd zorgt. En er is weer ruimte voor mooie nieuwe items!

Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws