Verras je personeel met een zomers pakketje in de komende maanden  

Veel werkgevers bieden medewerkers aan het eind van ieder jaar een kerstgeschenk aan, als blijk van waardering. Dat kan een tegoedbon zijn, een pakketje met lokale streekproducten, enzovoorts. Wat geef jij collega’s vaak? Combineer zo’n kerstgeschenk met een kleinigheidje aan het begin van de zomer. Het is een moment waarop veel collega’s dit niet zullen verwachten, wat het effect ervan vergroot. Niets is immers fijner dan een blijk van waardering voor de geleverde diensten in de afgelopen periode. Je kunt dit moment aangrijpen om te werken aan de naamsbekendheid van je organisatie. Denk bijvoorbeeld aan handdoeken bedrukken bij Loopper, om deze in een zomers pakket te combineren met een strandtas, een waterfles en bijvoorbeeld een tijdschrift. In dit artikel lees je er meer over.

Verschillende mogelijkheden om cadeaus te laten bedrukken

Het bedrukken van geschenken voor medewerkers en zakenpartners is door de jaren heen steeds makkelijker geworden. Er zijn verschillende partijen die je een breed scala aan bedrukte cadeaus aanbieden. Overweeg bijvoorbeeld ook eens waaiers bedrukken voor je personeel. Het is een leuke toevoeging aan zo’n zomers pakketje! Evenals dat het bedrukken van een strandbal, van een strandtas en bijvoorbeeld powerbank mogelijk is.

Duurzaamheid steeds belangrijker bij bedrukken geschenken

Bij het bedrukken van deze relatiegeschenken speelt duurzaamheid een steeds bepalender rol. Men zet zich af tegen de consumptiemaatschappij die door de tijd heen volgens velen ontstaan is. In die zin dat medewerkers voornamelijk waarde hechten aan producten waar ze ook daadwerkelijk wat aan hebben.

Een bedrukte handdoek is daar een voorbeeld van, maar bijvoorbeeld ook een bedrukte waterfles of bidon. Ze gebruiken deze niet alleen in de zomer; al in het voorjaar kan men deze meenemen tijdens een wandeling of fietstocht. Of wat te denken van een bedrukte thermosfles? Deze komt direct van pas op kantoor, nu het niet langer toegestaan is om te werken met wegwerpbekers.

Slimme manier om je zichtbaarheid te vergroten

Door medewerkers en zakenpartners deze zomer te verrassen met bedrukte items, maak je slim gebruik van de mogelijkheid om je zichtbaarheid te vergroten als ondernemer. De bedrukte handdoek of strandtas zal straks immers ook gezien worden door andere strandgangers. De kans bestaat dat zij op hun telefoon op je bedrijfsnaam googelen om eens te zien welke producten en diensten je aanbiedt. Op deze manier worden je medewerkers en zakelijke relaties heuse ambassadeurs van je organisatie.

Foto: Pixabay via Pexels

Laatste nieuws