Nicola Coughlan over opnemen intieme scènes in Bridgerton: ‘Ver buiten mijn comfort zone’

Binnenkort is het zover en staat deel één van Bridgerton seizoen drie eindelijk op Netflix. Seizoen drie draait om het liefdesverhaal van Penelope Featherington en Colin Bridgerton. Seizoen drie belooft behoorlijk wat intieme scènes te hebben. Iets wat actrice Nicola Coughlan – die Penelope speelt – erg spannend vond om op te nemen.

Q&A

In seizoen twee draaide het liefdesverhaal van Bridgerton om Kate Sharma en Anthony Bridgerton. Simone Ashley kroop in de huid van Kate en weet inmiddels goed wat er allemaal op je afkomt als je de hoofdrol van een seizoen van Bridgerton voor je rekening mag nemen. Voor het derde seizoen draagt ze het stokje over aan Nicola Coughlan. Aangezien Simone maar al te goed weet wat er op je af kan komen, houden de leading ladies samen een kleine Q&A op het Instagramaccount van Bridgerton. 

“Ben je ergens zenuwachtig over nu jij de hoofdrol van het nieuwe liefdesverhaal vertolkt?”, vraagt Simone aan Nicola. “De sexy scènes”, reageert Nicola meteen. Het derde seizoen van het kostuumdrama belooft namelijk behoorlijk wat intieme scènes te hebben. “Dat was het eerste waarbij ik dacht: oh mijn god; dit ligt wel heel ver buiten mijn comfort zone. Het is heel spannend om zo kwetsbaar te zijn.”

Luke maakte intieme scènes opnemen makkelijker

Gelukkig wist haar tegenspeler Luke haar altijd gerust te stellen als ze samen een dergelijke scène moesten opnemen. “Dat ik de scènes met Luke kon opnemen, maakte het voor mij een stuk makkelijker, omdat we al een (vriendschappelijke, red.) relatie hebben.”

Simone is ook benieuwd hoe Nicola op deze scènes terug zal kijken. Nicola geeft meteen aan dat ze waarschijnlijk haar hand voor haar ogen zal houden. “Zelfs als ik een gewone scène opneem, denk ik al: waarom deed ik dat?”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bridgerton (@bridgertonnetflix)

Polin

Veel Bridgerton-fans kunnen niet wachten om het liefdesverhaal van Polin te kunnen bekijken, en ook Nicola heeft er veel zin in. Nicola deelt dat ze er vooral enorm naar uitkijkt dat iconische scènes uit het boek ook in de serie te zien zullen zijn. “Toen ik deze acteerklus net kreeg, bestond de serie nog niet. Ik zocht daarom meer informatie op over de boeken en kwam erachter hoe toegewijd de fans van de boeken zijn. Er zijn zoveel iconische momenten in de boeken waar de lezers gek op zijn. Dat die momenten ook in de serie te zien zijn, is iets waar ik enorm naar uitkijk.”

Deel één van Bridgerton seizoen drie is vanaf 16 mei te zien bij Netflix. Deel twee kijk je vanaf 13 juni bij de streamingdienst. 

Bron: Bridgerton Netflix | Beeld: NL Beeld 

Laatste nieuws