Elegance tipt: de leukste dingen om te doen met Pasen

Vrolijk Pasen!

Pasen staat voor de deur! Een heerlijk lang weekend. Er wordt lekker gegeten en geborreld met vrienden en familie en misschien ook wel wat me-time ingepland. Weet je nog niet wat je gaat doen? Wij hebben een aantal tips op een rijtje gezet.

Blosssoming Brunch bij restaurant Nela
Restaurant Nela serveert op Eerste Paasdag de Blosssoming Brunch. Het paasbrunchmenu neemt je mee op een culinaire reis vol voortreffelijke smaken en heerlijke verrassingen. Het speciaal samengestelde menu varieert uit een selectie van tien gerechten die variëren van foreltartaar met zeewierkrokant en gekonfijte eigeel tot en met op het vuur bereide snijbiet met zonnebloempitten en geitenboter. Het paasmenu bevat natuurlijk ook geroosterd lamsvlees met ansjovis en wilde knoflook en Patisserie Chef Deepti Shevalkar verzorgt een prachtig paasdessert in de vorm van een ‘Gouden Paasei’. Ook leuk: voor de kleinsten is er een speciale kids corner waar aan de slag kan worden gegaan met het versieren van eieren. Meer info vind je hier.

Paascocktails bij TOZI
Van 17.30 tot 23.00 uur geniet je bij TOZI van een aantal spannende nieuwe creaties, waaronder het gloednieuwe lamsgerecht ‘scottadito’ met papa al Pomodoro. Het malse, sappige lamsvlees en de rijke, pittige smaken van de pappa al pomodoro nemen je mee naar een warme lenteavond aan de Middellandse Zee. Vergeet ook zeker de speciale Paascocktail niet! Voor, tijdens of na je diner kun je genieten van deze unieke twist op de klassieke Moscow Mule. Laat je verrassen door de verfrissende mix van mandarijn-Napoleon-likeur, rozemarijn, steranijs, sinaasappel-geïnfuseerde suikersiroop, limoensap en ginger beer, die perfect past bij de smaken van het seizoen. Meer info vind je hier

The Bunny Bunch bij Westfield Mall of The Netherlands
Combineer een dagje shoppen met een egg-citing avontuur voor het hele gezin, want Westfield verandert in de periode rondom Pasen in een heus bunny wonderland met gigantische bunnies. Samen met Jamin organiseert Westfield “The Bunny Bunch”, een spannende speurtocht die iedereen uitnodigt om op een interactieve zoektocht te gaan om negen verschillende bunnies te vinden. Als de deelnemers de speurtocht succesvol voltooien, worden ze beloond met heerlijke paaslekkernijen van Jamin. Deelnemen kan hier door middel van gratis aanmelding via de Westfield website, of door je te melden bij de receptie binnen de Mall. Vergeet niet om je speciale speurtocht speelkaart en potlood op te halen bij receptie voordat je van start gaat!

Palais Paasweekend Pop-up
Palais organiseert op zaterdag 30 maart een pop-up event. Kom naar de Palais Positano Pop Up Shop om de nieuwe collectie te ontdekken, deskundig interieuradvies te ontvangen, de stoffen in het echt te voelen, en gratis stofstalen mee naar huis te nemen. Ook profiteer je van kortingen op vorige collecties in de prachtige Dutch Garden showroom in Naarden, gunstig gelegen net buiten Amsterdam. Extra leuk: je maakt ook nog eens kans op een gratis outdoor poef t.w.v. €239. Hoe? Schrijf je hier in voor de Palais nieuwsbrief en kom naar de Pop Up Shop!

Pasen bij Roberto’s in Amsterdam Zuid
Buona Pasqua! Maak er een zonnig Pasen van bij het Italiaanse restaurant Roberto’s in Hilton Amsterdam. Op beide dagen kun je er terecht voor een uitgebreide lunch en op maandag voor een heerlijk paasdiner. Hier geen gerookte zalm of quiche, maar asparagi alla Milanese, Napolitaans paasbrood met salami en pecorino en torta pasqualina, een heerlijke homemade hartige taart met lentegroente. Een keer iets anders dus, maar net zo feestelijk! Meer info vind je hier.

Paas Afternoon Tea in het Amstel Hotel
Kun je niet wachten op de officiële paasdagen? Maak er dan een extra lang paasweekend van door al op woensdag 27 maart aan te schuiven bij de Paas Afternoon Tea in de lounge van de grande dame van Amsterdam: het prachtige Amstel Hotel. Dit culinaire feestje kun je tot en met tweede paasdag reserveren, dus zes dagen feest! Liever uitgebreid tafelen? Reserveer dan een tafel in Amstel Restaurant, waar de op eerste en tweede paasdag en -avond een speciaal paasmenu serveren. Meer info vind je hier.

Big Easter Hunt bij Breman Brasserie
Bij Breman Brasserie, in het prachtige historische Lloyd-gebouw, gaan ze helemaal los tijdens tweede paasdag met een Big Easter Hunt, inclusief afterparty! Vind zoveel mogelijk paaseitjes en doe mee aan de loterij. En er worden mooie prijzen weggegeven, zoals keukenapparatuur, speakers en verzorgingsproducten. Vanaf 16.30 uur gaat het geluid hard en kunnen de voetjes van de vloer tijdens een gezellige afterparty. Voor 10 euro kun je meedoen met eitjes zoeken, de loterij en krijg je een welkomstdrankje tijdens het feest. Inschrijven kan hier.

Pasen bij IZAKAYA Asian Kitchen & Bar
Laat het aan IZAKAYA Asian Kitchen & Bar over om het spektakel van jouw Pasen te creëren. De zoektocht voor easter eggs is niet meer nodig als de paashaas zelve bij jou aan tafel schuift. In de vorm van witte chocola dan. En de paashaas zou de paashaas natuurlijk niet zijn als hij niet met een zoete verrassing komt. Wat hij heeft meegenomen? Daar kom je maar op een manier achter! Maak snel jouw reservering via de website.

Designer shoppen in Roermond en Roosendaal
Het extra lange Paasweekend staat voor deur en dat komt als geroepen voor shopping-lovers, families en modeliefhebbers voor een dagje uit naar Designer Outlet Roermond en Designer Outlet Roosendaal. Beide winkelcentra zijn klaar om bezoekers te verwelkomen voor een feestelijk paasweekend vol speciaal entertainment en onweerstaanbare kortingen tot 70%. Designer Outlet Roosendaal biedt een feestelijke paaservaring en er zijn veel extra fotogelegenheden te ontdekken, zoals een gigantische paashaas, grote paaseieren en bloeiende narcissen. Je kunt shoppen bij meer dan 100 designermerken en op 30 maart is er Late Night Shopping tot 22:00 uur. Designer Outlet Roermond biedt meer dan 200 designermerken en heeft 25 eet- en drinkgelegenheden, waaronder Starbucks, Dunkin’ Donuts en Wagamama. Tijdens het paasweekend van 29 maart tot 1 april is de outlet tot 22:00 uur open.

Of je nou zelf de keuken in duikt om een ontbijt, brunch of diner te bereiden voor familie of plaats neemt in een restaurant met vrienden, over een paasmarkt struint of naar een mooi concert gaat, thuis spelletjes speelt met de kids of gaat dansen met vrienden: wij wensen je alvast een vrolijk Pasen!

Laatste nieuws