Win de Brooklyn bank van Prominent t.w.v. €2465

Doe mee en maak kans!

Hiep hiep, hoera! Prominent bestaat 25 jaar en dat mag gevierd worden. Niet alleen met een nieuwe merkstijl en een compleet nieuwe collectie, maar ook met een waanzinnige winactie. Wij mogen een Brooklyn bank t.w.v. €2465 weggeven! De bank is in verschillende opstellingen en kleuren verkrijgbaar; verder in het artikel zie je welk model je kunt winnen.

Prominent

Heb jij onlangs getekend voor je eigen paleis of is jouw huidige interieur toe aan een make-over? Een stijlvolle bank of stoel die perfect in de ruimte past is een absolute musthave. Bij Prominent ben je aan het juiste adres. Je vindt hier moderne, stijlvolle stoelen en banken ontworpen door topdesigners met oog voor de laatste trends, duurzame materialen en de mogelijkheid om alles naar persoonlijke smaak te stylen.

Naast het bestaande assortiment relaxfauteuils en sta-op stoelen waar het merk nog altijd marktleider in is, hebben ze nu ook een volledig nieuwe collectie banken- en fauteuils gericht op een jongere doelgroep gelanceerd. Neem de Livorno en Brooklyn bank. Dit zijn beide modulaire modellen die zijn samengesteld voor eindeloze bankopstellingen. Een andere eye-catcher is de Fiji bank, die met haar organische vormen perfect past in bijvoorbeeld de rustgevende Japandi trend. Of wat dacht je van de Honolulu, die niet alleen modulair is, maar ook met strakke lijnspellen de bank is voor liefhebbers van minimalistische, spannende interieurstijlen. Benieuwd naar de hele collectie? Neem dan zeker een kijkje op de website.

Brooklyn bank

Onze favoriet is de Brooklyn bank, die in verschillende opstellingen en kleuren verkregen kan worden. Deze eyecatcher met prachtige ronde vormen is wat ons betreft de smaakmaker van de collectie. Voor de bankliefhebbers die nét iets anders willen. Hij ziet er niet alleen mooi uit, maar zit ook nog eens superfijn. Het gebruik van hoogwaardig schuim zorgt namelijk voor ultiem zitplezier. De bank is in verschillende kleuren en stoffen te verkrijgen, hieronder een kleine impressie. Onderstaand model mogen wij aan jullie weggeven, de kleur mag je zelf kiezen.

Onder de afbeeldingen kun je meedoen aan de winactie.

 

Win, win, win

Zie jij jezelf al ’s avonds met een boek en een kop thee zitten op de Brooklyn bank? In het weekend met vrienden borrelen en kletsen op de bank? Of onder een dekentje een filmpje kijken met de kinderen op de bank? Vul onderstaand winformulier in, laat weten welke kleur je het mooiste vindt en wie weet ben jij de gelukkige. Succes!

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 5 april 2024. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Elegance niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws