H&M kondigt nieuwe designersamenwerking aan

The word is out!

Ieder jaar is de grote vraag weer: welke designer collaboration heeft H&M voor ons in petto? The word is out: H&M en Rokh hebben de handen ineen geslagen.

H&M x Rokh

Met veel trots maakt H&M vandaag bekend dat de volgende designer collaboration zal zijn met modelabel Rokh, onder leiding van de Koreaanse ontwerper Rok Hwang. Rokh staat bekend om de experimentele interpretaties van mode klassiekers. Denk: gedetailleerde, aanpasbare ontwerpen met veel elegantie.

Kenmerkende stijl

De collectie bevat dameskleding, herenkleding en accessoires. In de items komt de kenmerkende stijl van Rokh terug. Prachtige dubbellaagse trenchcoats, jurken met afneembare zomen, speelse tassen en statement sieraden.

“De ontwerpen van Rokh hebben een klassieke uitstraling met een opvallende vormgeving voor een tijdloze benadering van design. Ik ben erg enthousiast om onze visie te delen met meer klanten over de hele wereld dankzij deze mijlpaalcollectie met H&M”, aldus Rok Hwang, creatief directeur bij Rokh.

Benieuwd? Hieronder vind je de hele collectie mét prijze erbij. Kun je meteen je favorieten noteren!

Hoe, wat, waar?

Misschien nog wel het beste nieuws: je hoeft niet lang meer te wachten. De collectie is al vanaf 18 april 2024 verkrijgbaar in geselecteerde winkels en op hm.com.

Op onze wishlist: hoofdredacteur Hilde gaat voor de gebloemde rok en top. Digital content manager Heather gaat voor één van de trench coats.

Beeld: Adobe Stock

Laatste nieuws