Hoe slimme urenregistratie tot meer omzet leidt

Urenregistratie is meer dan alleen een handigheidje om de gewerkte uren van personeel bij te houden. Als je het slim aanpakt, draagt het bij aan de algehele efficiëntie van je bedrijf, werknemersgeluk én het is goed voor de bedrijfsportemonnee. Hoe dat werkt, lees je in dit artikel.

Haal alles uit één urenregistratie tool

Urenregistratie via bijvoorbeeld Excel, een gratis app of zelfs op papier werkt misschien naar behoren, maar het levert je niets op. Sterker nog: vaak kost het tijd, sluipen er foutjes in en is het onoverzichtelijk. Daar is een alles-in-een-oplossing voor: de personeelsplanning app van Werktijden.nl.

Automatische urenregistratie

Het registreren van gewerkte uren doen werknemers eenvoudig zelf in de app van Werktijden.nl via een digitaal ‘inkloksysteem’. Wijkt er iets af van de planning? Dan krijgt de manager direct een pushmelding op zijn telefoon. Op die manier worden de uren semiautomatisch bijgehouden en sluipen er geen kostbare foutjes in. Plusuren en minuren worden automatisch bijgehouden in opgeslagen. Dat kan vervolgens – in hetzelfde systeem – weer worden omgezet in tijd-voor-tijd of extra salaris.

Plan slim personeel in

Naast het registreren van uren, is Werktijden een personeelsplanner. Het systeem helpt je om eenvoudig het juiste personeel op de juiste plek te krijgen. Hiermee help je niet alleen de werknemers tevreden houden, je zorgt ook voor een efficiënt werkend bedrijf. Werknemers dienen ook eenvoudig verlof in; uiteraard na goedkeuring van de manager. Met ander woorden: de urenregistratie én planning is overzichtelijk en begrijpelijk voor iedereen.

Altijd een goede bezetting

Het grootste voordeel van een tool of software voor urenregistratie en personeelsplanning is dat het je elke maand data geeft. Wanneer was de bezetting te hoog en wanneer te laag? Welke werknemer werkt veel overuren en welke niet? Als je daar inzicht inkrijgt, kun je in een plak de boel veel efficiënter inplannen en krijg je altijd een goede bezetting.

Voor elk bedrijf, in elke sector

De urenregistratie en personeelsplanning tool van Werktijden.nl wordt door honderden bedrijven in Nederland gebruikt. Waaronder grote namen als: Specsavers, Primera, Rituals, Blokker, Etos, Bruna, Shoeby en Grapedistrict. Maar ook kleine bedrijven in de beveiliging, supply chain, horeca en distributie vinden hun voordeel met Werktijden.

De gebruiksvriendelijke en eenvoudig te installeren software is nu 14 dagen gratis te gebruiken. Het wordt niét automatisch verlengd en je krijgt er gratis uitleg bij. Grijp vandaag nog je kans: maak werknemers tevreden, werk efficiënter en genereer daardoor meer omzet.

Laatste nieuws