Valentine’s Gift Guide: de mooiste cadeaus voor je (fur) baby

Onze favorieten op een rij.

De dag van de liefde staat voor de deur. Wil jij je kind of huisdier op Valentijnsdag laten zien hoeveel je van hem of haar houdt? Wij hebben in deze Valentine’s gift guide de mooiste cadeaus voor baby’s, kinderen én viervoeters op een rij gezet.

Speciale dag

Op Valentijnsdag draait het heus niet alleen om het verwennen van je wederhelft. Het is ook een leuk moment om je (klein)kinderen of huisdieren te laten zien dat je van ze houdt. Ja, we weten het, dat doe je het hele jaar door al. Maar toch voelt het op 14 februari net een tikkeltje specialer.

Kids

Valentijnsdag is het perfecte moment om je kindje te verwennen met iets leuks. Of het nou om een baby, peuter of ouder kindje gaat, er is altijd wel wat leuks te vinden. Van praktische cadeaus -een rugzak of fles- tot speelgoed; wij hebben het een en ander voor je verzameld.

Fur babies

Of het nou een hond of kat is, het diertje waar jij onvoorwaardelijk liefde van krijgt, is je viervoeter. En dus is het helemaal niet zo gek om je huisdier te verwennen op de dag van de liefde! Dit zijn onze favorieten.

Heb jij nog meer mensen om je heen die een cadeautje verdienen op Valentijnsdag? Misschien je partner, beste vriendin of wat dacht je van jezelf? Op Elegance vind je ook de mooiste cadeaus voor hem en haar, dus neem snel een kijkje en sla je slag!

Beeld: Adobe Stock

Laatste nieuws