Valentine’s Gift Guide: de mooiste cadeaus voor haar

Onze favorieten op een rij.

De dag van de liefde staat voor de deur. Wil jij iemand op Valentijnsdag laten zien hoeveel je van hem of haar houdt? Wij hebben in deze Valentine’s gift guide de mooiste cadeaus voor je op een rij gezet.

Cadeaus

Verras jij je (schoon)moeder voor Valentijnsdag met een prachtig boeket bloemen? Je vriendin met een lekkere geurkaars? Of je zus met een mooi sieraad? Vier je de zoetsappige dag niet, dan mag je natuurlijk ook altijd jezelf verwennen. Gewoon omdat het kan. Wij hebben de mooiste producten alvast voor je verzameld.

Fashion

Gaat het modehart van jouw valentijn sneller kloppen van een mooie tas, sieraad of paar schoenen? Deze eye catchers zijn het geven waard.

Beauty

Er zijn weinig vrouwen die niet blij worden van make-up, skincare of een lekker luchtje. Dus sla je slag!

 

 

Home

Van een mooie bos bloemen tot gezellige poef: een mooi item voor in huis is altijd een goed cadeau. Kun je niet kiezen? Dat is een cadeaubon ook altijd fijn.

Vier je de zoetsappige dag niet? Je bent heus niet de enige. De één vindt het onzin, de ander heeft geen liefde. Maar hee, dan mag je natuurlijk ook altijd jezelf verwennen.

Dus koop die mooie stoel voor in huis, dat lekker luchtje die je al zo lang wil of die mooie tas die al eeuwig op je verlanglijst staat. Omdat je het verdient!

Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws