Fashion Friday: het belangrijkste modenieuws van deze week

Van nieuwe collecties tot toffe samenwerkingen en bijzondere initiatieven.

Van nieuwe collecties tot toffe samenwerkingen en bijzondere initiatieven: in de Fashion Friday lees je het opvallendste modenieuws van deze week.

Maak kennis met de Young and Daring collectie van Marie Jo

Vaarwel tierlantijntjes, hallo echte verleiding. De nieuwe Young and Daring Marie Jo collectie draait om lingerie die opvalt in haar eenvoud. Strakke lijnen en opvallende kleuren. Edgy zonder te overdrijven. Gewaagd zonder luid te schreeuwen. Ga je voor de elegante eenvoud in Tom's Happy Pink of kies je voor tijdloos zwart in de verleidelijke Jhana? De collectie is binnenkort hier verkrijgbaar.

UNIQLO grafisch T-shirtmerk UT kondigt lancering “Curated by Tate” aan

“Curated by Tate” is de eerste collectie uit de samenwerking tussen UNIQLO en Tate, die begon in 2016. Gebaseerd op het concept "Play is for Everyone", zijn deze nieuwe LifeWear ontwerpen gemaakt waarbij vier opvallende, gedurfde kunstwerken die de geest van het spel belichamen centraal staan. De collectie is vanaf 26 februari 2024 hier verkrijgbaar.

Specsavers breidt haar assortiment uit met JOSEPH Eyewear

Specsavers breidt haar assortiment uit met dertien unisex monturen van JOSEPH Eyewear. Deze collectie is speciaal ontworpen voor een eigentijdse, maar altijd tijdloze look als aanvulling op elke moderne garderobe. De brillen zijn gemaakt van metaal en gedeeltelijk bio-acetaat. Door het specialistisch vakmanschap zijn alle monturen van hoge kwaliteit, met een sterke focus op detail. Je shopt de collectie hier.

Iedere vrijdag vind je op Elegance.nl een selectie van het meest opvallende modenieuws. Van leuke nieuwe merkjes tot bekende namen in de modewereld met een nieuwe collectie. Van nieuwe winkels die écht het bezoeken waard zijn tot items die niet op jouw wishlist mogen ontbreken. Maar ook toffe samenwerkingen, bijzondere initiatieven en leuke acties. Houd ons dus in de gaten om op de hoogte te blijven!

Beeld: NL Beeld