Neem nu een mini-abonnement op Elegance voor slechts €4,99

Nu het nieuwe jaar is begonnen is het natuurlijk tijd om dat te vieren. En hoe kan dat nou beter dan met een te gekke actie? Precies daarom kan je nu een mini-abonnement afsluiten op Elegance voor slechts €4,99!

Deal

Ben jij nog op zoek naar het perfecte leesvoer in 2024? Dan zit je bij Elegance goed. Van fashion-tips, tot verre reizen naar de mooiste landen en van kunst en cultuur tot beautytips. Elegance has it all! Om dit nieuwe jaar in te luiden, heeft Elegance daarom een te gekke deal voor je. Momenteel kun je namelijk heel goedkoop een abonnement op Elegance afsluiten.

Wil je dit jaar niets missen? Maak dan nu gebruik van onze €4,99-aanbieding voor een mini-abonnement.

Goede deal

Zie jij het helemaal zitten om in het nieuwe jaar meer tijdschriften te lezen? Dan hebben we nog meer goed nieuws. Je kunt namelijk ook op andere magazines een mini-abonnement nemen voor maar €4,99. Welke tijdschriften dat zijn? Komen ze: Beau Monde, Marie Claire, Grazia, Elegance, Playboy, Noorderland, Wieler Revue, Golfers Magazine, Nautique, Nieuwe Revue en Panorama. Hoe leuk!

Deze actie is geldig van 2 januari tot en met 9 januari 2024. 

Laatste nieuws

restaurants

6 Trucjes van restaurants waardoor je meer uitgeeft

Buiten de deur eten is iets wat velen zien als een luxe gelegenheid, en het kan ook nog eens best prijzig zijn. Want met een flesje wijn (of twee,) een voor-, hoofd- en nagerecht én nog wat fooi toe, loopt zo'n avondje dineren al snel flink in de kosten. Maar wist je dat restaurants ook nog eens gebruik maken van kleine trucjes, waardoor jij onbewust nóg meer geld uitgeeft? Je lees ze hieronder.