Het Be Balmain horloge is de musthave van het moment

Oudjaarsavond staat voor de deur; genoeg reden om lekker uit te pakken met make-up, je hoogste hakken, een feestelijke outfit en de mooiste accessoires. Dit chique horloge van Balmain maakt jouw (oud-en-nieuw) outfit helemaal af.

Be Balmain

Pierre Balmain noemde zijn ontwerpen de architectuur van beweging. En wij geven hem daar zeker gelijk in! In Balmain haar nieuwe horlogecollectie ‘Be Balmain’ gaan elegantie, beweging, luxe, techninal lines en Zwitsers quarts uurwerk hand in hand. Luxe materialen, een moon-phase display en tweekleurige versies maken deze horloges een prachtige accessoire voor om jouw pols.

Verschillende kleuren

Het Be Balmain horloge is verkrijgbaar een meerdere kleuren, namelijk in stainless steel, geelgoud of two-tone (roségoud met stainless steel of geelgoud met stainless steel) met een matching stalen, en bovenal comfortabele, armband die dit horloge op en top glamour maakt. Door de vele mogelijkheden in kleur staat er altijd wel één perfect bij jouw huidskleur past.

In de sterren geschreven

Door de verschillende, beschikbare wijzerplaten zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kan hem daarom zo klassiek of extravagant maken als je zelf wil. Wel zijn alle wijzerplaten van dit fantastische horloge uitgerust met een schitterende moon-phase display. Deze prachtige toevoeging is speciaal voor deze horloges ontworpen en bevat een maan en piepkleine sterretjes die passen bij de kleur van het horloge.

Chic, but sporty, but chic

Door de afgeronde, achthoekige kast heeft het horloge ook een stoerdere, sportieve look die toch zijn vrouwelijkheid niet verliest door de luxe, Romeinse cijfers, prachtige diamanten en sierlijke arabesken. Deze contrasterende eigenschappen maken dat deze prachtige klok jou de look geven waar jij naar op zoek bent. Een schitterende eyecatcher, geschikt voor elke dag. Wij zijn fan!

De Be Balmain collectie is verkrijgbaar vanaf €610 via www.horloge.nl/balmain/

 

Laatste nieuws